výstava

Cesty Vincenta Šikulu

Využite poslednú príležitosť pozrieť si unikátnu výstavu k životu a dielu významného spisovateľa Vincenta Šikulu, ktorá bola pre veľký záujem zo strany kultúrnej verejnosti predĺžená do 3. marca 2017. 

 

Táto akcia sa konala v minulosti

Výstava je prierezom literárnej tvorby prozaika, básnika, scenáristu, hudobníka a autora literatúry pre deti a mládež Vincenta Šikulu s množstvom dokumentárnych materiálov a osobných predmetov, vrátane rekonštrukcie jeho pracovne a je sprístupnená vo výstavnej sále Univerzitnej knižnice v Bratislave na Michalskej ul. 1, pri príležitosti 80. výročia narodenia a 15. výročia úmrtia autora.

Výstava je otvorená počas pracovných dní v čase 14.00 h – 18.00 h.

Akciu a všetky informácie o nej pridal na Citylife.sk priamo organizátor Obed Dubová, Univerzitná knižnica v Bratislave. Redakcia nezodpovedá za prípadné nepresnosti, chyby, a zmeny. Ak organizujete akciu, na Citylife.sk a Kidstown.sk ju môžete pridať na adrese pridaj.citylife.sk.

Odporúčame

film

Na ceste s mamou

Muž chce splniť želanie svojej umierajúcej matky a pochovať ju v jej dome... Keď matka zomrie, naloží ju na zadné sedadlo svojho...Viac
Št 23.5.2024 / Kino Film Europe
odporúčame!
koncert

Kosheen & Sian Evans (UK)

Pi 15.11.2024 / Majestic music club
odporúčame!
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
odporúčame!
film

Kolaps

Príbeh dystopického filmu sa odohráva v blízkej budúcnosti, ktorú si väčšina z nás nechce a nevie ani predstaviť. Renomovaná...Viac
Kino Kultúrka Stupava / Cinema City Vivo / Cinema City Eurovea / Kino Mladosť
odporúčame!