koncert

Emmure (USA), We Came As Romans (USA)

Koncert amerických metalových kapiel Emmure a We Came as Romans. Obe kapely v lete vyrážajú na samostatné európske šnúry, ktoré sa ale v mnohých miestach stretajú. Jediným slovenským bude klub MMC.

Táto akcia sa konala v minulosti

Vyrastať v štvrti Queens v New Yorku je vec hodná rešpektu. Buď zabiješ, alebo ťa zabijú. Napriek tomu v Emmure žiadny kriminálnik nehrá! Veľmi rýchlo pochopili, že je lepšie sústrediť agresivitu do hudby, než do ľudí. A robia to výborne, priamočiaro a pritom jednoducho. Emmure sú rešpektovaným predstaviteľom metal-core scény. Producentom ich aktuálneho štvrtého albumu je Joey Sturgis (The Devil Wears Prada, Asking Alexandria). Čo je však najsilnejšou zbraňou Emmure, sú živé koncerty.

S podobne silným príbehom prichádzajú aj We Came as Romans. Partia z Detroitu nahrávala svoj nový album v Los Angeles s renomovaným producentom Johnom Feldmanom (The Used, All Time Low). Na scéne sú od roku 2005 a odvtedy rozbíjajú kluby rad za radom. Máme sa naozaj na čo tešiť!

Vstupné

18 €

Kúpte si vstupenku cez Citylife.sk

Odporúčame

koncert

Still Corners (USA/UK)

Doteraz Slovensko vždy tesne minuli, tentokrát v rámci koncertnej série Nu Sound Of zaleje americko-britské trio Still Corners...Viac
St 22.5.2024 / Nová Cvernovka
odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Sme v pohode

Atraktívna šoková terapia, ktorá vám otvorí oči, roztopí srdcia a nadvihne kútiky úst. Pozitívna provokácia, ktorá má v hre Sme v...Viac
Št 16.5.2024 / Slovenské národné divadlo - Činohra
odporúčame!
letný festival

Hradby samoty XIII.

4.7.2024 - 6.7.2024 / Kaštieľ Jablonica, okres Senica
odporúčame!
divadlo

Labutie jazero

3.5.2024 - 9.5.2024 / Slovenské národné divadlo - Balet
odporúčame!