Letné kiná v Bratislave a okolí

Ako je už zvykom, aj v týchto letných mesiacoch sa premietania filmov presúvajú mimo kinosál - na čerstvý vzduch, pod večernú oblohu. Letné kino. Prinášame Vám prehľad "open-air" filmových premietaní v Bratislave a blízkych mestách ako Pezinok, Modra, Senec, Stupava. Kiná a ich program priebežne dopĺňame.

blog

Letné kino Štrkovec
Letné kino každý utorok o 21:00 v júli a o 20:30 v auguste v areáli hier Radosť na Štrkovci. Vstup voľný.
Pozrite si celý program

Letné kino v Líščom údolí 
Aj tento rok sa môžete v rámci Karloveského kultúrneho a športového leta tešiť na obľúbené premietania v Parku SNP v Líščom údolí. Letné kiná budú prebiehať každý piatok, v júli od 21:30 h, v auguste od 21:00 h.
Pozrite si celý program

Letné kino v T3
Letné kino pri električke / kultúrnom prostriedku T3 premieta každý utorok, výber filmov je exkluzívny. Pozrite si program

Letné kino Rača
Letné kino vo vynovenom amfiteátri v Rači. Každý piatok v júli a auguste, vstup je voľný.
Pozrite si program

Letné kino na Mičuríne
Letné kino v Ekoiuvente pokračuje aj tento rok. Premietanie každú stredu v júli a auguste. Vstup voľný.
Pozrite si program

Letné kino Lúky v Petržalke

Kino Lúky premieta počas mesiacov júl a august aj v podobe letného kina za Domom kultúry Lúky každý letný piatok o 21:00.
Pozrite si program

Letné soirée GMB
Letné kino na nádvorí Mirbachovho paláca Galérie mesta Bratislava. Premieta sa počas oboch letných mesiacov utorky o 21.00 hodine. Pozrite si program.

OC Central - strecha
V nákupnom centre Central si každý štvrtok od 13.6. do 22.8. o 19:30 máte možnosť pozrieť film pod holým nebom.
Pozrite si program

Letné kino pred DK Dúbravka
Letné kino pred DK Dúbravka premieta štyri filmy počas letných prázdnin. Každý druhý piatok o 21:00 v júli a o 20:30 v auguste.
Pozrite si program

Letné kino pod Palmou v Novej Cvernovke
Premieta pod holým nebom v Novej Cvernovke na Račianskej 78 o 21:00. Pozrite si program.

Letné kino Film Europe v Sky Park-u
Kino Film Europe premieta v letných mesiacoch aj v podobe letného kina každú stredu na schodoch pred Jurkovičovou teplárňou v areáli Sky Park, Bottova 1. Čaká na vás aj malé občerstvenie a osviežujúce drinky. Vstup voľný.
Pozrite si celý program

Letné kino Istra Centra

Letné kino v Istra Centrum premieta počas júla a augusta každý piatok po zotmení.
Pozrite si program

Letné kino na Kuchajde
Letné kino v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda. Premieta sa vždy v stredu a v sobotu po zotmení (v júli o 21:30, v auguste o 21:00). Program kina vzniká hlasovaním divákov na webe kina, kde si môžete vybrať z dvoch titulov, film s najväčším počtom hlasov sa bude premietať. Vstup je voľný.

Letné kino pod hviezdami Modra
Letné kino na nádvorí zrekonštruovaného renesančného kaštieľa v sídle Malokarpatského osvetového strediska v Modre. Premieta sa počas oboch letných mesiacov vždy v stredu o 21.00 hodine. Pozrite si program.

Amfiteáter Senec
Letné kino v Parku oddychu v Senci premieta o 21:30 alebo 21:15.
Pozrite si program

Amfiteáter Pezinok
Pezinský amfiteáter bol prvý na Slovensku, ktorý mal možnosť premietať digitálne nosiče a je v nepretržitej letnej činnosti od začiatku 60. rokov. Premietania začínajú o 21:15.
Pozrite si program

Letné kino Záhoran v Malackách
Letné kino na nádvorí barokového kaštieľa v Malackách. Premieta sa počas oboch letných mesiacov vždy v stredu o 21.00 hodine. Vstupné 3€. Pozrite si program.

- - - - - - - - 

Informácie pre vás priebežne dopĺňame. Ak máte infomácie o zmenách v premietaní, napíšte nám na info@citylife.sk. Krásne filmové zážitky!