koncert

0%Mercury (UA) + Damato, Shattered Mind, Me Against All (charitatívny koncert)

Charitatívny koncert ukrajinskej hardcore kapely 0%Mercury a slovenských hc a metalových kapiel Damato, Shattered Mind a Me Against All.
odporúčame!
Táto akcia sa konala v minulosti

Lineup:

0%Mercury (chaotic/melodic hardcore, UA)

Ukrajinská kapela založená v roku 2016 v Charkove. Kapela hrá chaotický/melodický hardcore, metal s nádychom mathrocku, doplnený o roztomilé extrémne ženské vokály. Chalani nachádzajú inšpiráciu v rôznych štýloch hudby, ktoré sa spojili do jedinej pumpujúcej formy, ktorú nazývajú kotik hardcore alebo dúhový rock.

3 zo 4 domovských miest členov kapely sú okupované Ruskom. Všetci chlapi počas vojny opustili svoje domovy. To dáva nezvyčajnú silu a vôľu dobrovoľne organizovať charitatívne koncerty a koncerty na podporu Ukrajiny!

Damato (metal/hardcore)
5-členná kapela zo slovenskej Galanty, ktorá vo svojej hudbe spája rôzne žánre hardcoru a metalu. Kapela vznikla v roku 2018 a budúci rok vydala svoj rovnomenný debut. O tri roky neskôr vydali druhý ročník „Triumf smrti“ („Triumph of Death“), ktorý sa viac prikláňal k metalovej stránke a k hardcorovým koreňom pridával atmosférické prvky, to všetko sprevádzané textami opisujúcimi osobné zápasy v dnešnom svete, ako aj dystopickú budúcnosť.

Shattered Mind (metalcore)
Metalcoreový náklad z Bratislavy, ktorý poteší fanúšikov moderných štýlov aj klasického melodeathu!

Me Against All (hardcore/punk)
Hardcore-punková kapela z Bratislavy.

Vstupné: charitatívny príspevok od 7€

*Turné „Far Away From Home“ je charitatívne turné s cieľom získať finančné prostriedky pre charitatívnu nadáciu Musicians Defend Ukraine a priniesť ukrajinského ducha a hudbu za hranice. Všetok zisk z koncertov pôjde do tejto nadácie.

Odporúčame

film

Vysvetlenie na všetko

Stredoškolák Ábel sa snaží učiť na maturitu, no zároveň si uvedomuje, že je beznádejne zamilovaný do svojej najlepšej kamarátky...Viac
St 1.5.2024 / Artkino Za zrkadlom
odporúčame!
iná akcia

Poradenstvo pri rozvode

6.5.2024 - 10.6.2024 / Staromestská knižnica - pobočka Panenská
odporúčame!
festival

BRaK - Bratislavský knižný festival 2024

31.5.2024 - 2.6.2024 / Bratislava
odporúčame!
film

Pozor, padá SNG!

Kafkovský proces rekonštrukcie Slovenskej národnej galérie trval viac ako desať rokov. Príliš dlho sa zdalo, že svetlo na konci...Viac
So 18.5.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!