iná akcia
trh / gastro

Degustačný večer v Selaví s markízom Francescom Mazzeiom, vinárstvo Mazzei

Markíz Francesco Mazzei v reštaurácii a vínotéke Selaví v Bratislave, na Klobučníckej 4.
Táto akcia sa konala v minulosti

 

Príďte si vychutnať gastro zážitok v podaní šéfkuchára Jirka Zajíčka a Marchese Francesca Mazzei v párovaní vín zo svetoznámeho vinárstva Mazzei založenom už od roku 1435.

 

Naším odrazovým mostíkom bolo dlho pripravované hosťovanie viacnásobného michelinského šéfkuchára Enrica Bartoliniho v Hoteli Lomnica. Keďže nie každý má Tatry ako na dlani, rozhodli sme sa preniesť zážitok aj do Bratislavy. Francesco ešte pred samotnou návštevou Tatier spojí svoje umenie s Jirkovým v špeciálnom niekoľkochodovom degustačnom menu párovanom s vínami z portfólia vinárstva Mazzei.

 

Degustačné menu sa bude niesť v znamení atmosféry jesennej dediny s tajnými indíciami ako hmla, víkend u babičky alebo pečené jablká. Napárované budú jednoduché dedinské jedlá s tradíciou, spoločne so špičkovými vínami. Môžete sa tešiť aj na exkluzívne rarity z ktorých existuje už len zopár fliaš, ktoré so sebou prinesie Francesco. Súčasťou degustácie bude aj prémiové slovenské víno ViaJur z Kaštieľa Pálffy.

Akciu a všetky informácie o nej pridal na Citylife.sk priamo organizátor Selaví. Redakcia nezodpovedá za prípadné nepresnosti, chyby, a zmeny. Ak organizujete akciu, na Citylife.sk a Kidstown.sk ju môžete pridať na adrese pridaj.citylife.sk.

Odporúčame

divadlo

Kopny! Buchny! Ric!

Hra DPOH v réžii Gejzu Dezorza.Viac
19.5.2024 - 5.6.2024 / DPOH
odporúčame!
divadlo

Terezka a Stratočas

Dobrodružná rozprávka o Bratislave pre deti a rodičov s pesničkami. Dvanásťročná Terezka trávi na mobile veľa času a niekedy...Viac
5.5.2024 - 21.6.2024 / DPOH
KIDSTOWN odporúčame!
koncert

Bratislavský majáles

Tohtoročný majáles sa uskutoční v piatok 3. a v sobotu 4. mája na svojom obvyklom mieste na Tyršovom nábreží. Programy pre deti...Viac
3.5.2024 - 4.5.2024 / Tyršák
odporúčame!
party

Mäso x Wax2: Dj Boring (AUS/UK)

Ut 30.4.2024 / WAX2
odporúčame!