výstava

Zuzana Hradilová / Crystal Style

Spoločnosť Tüv Süd Slovakia a ag. Amymon predstavujú výstavu „Crystal Style“ výtvarníčky a šperkárky Zuzany Hradilovej

Táto akcia sa konala v minulosti

Kurátorka výstavy: Ľudmila Pašková

Zuzana Hradilová
Vyštudovala pedagogiku a výtvarnej tvorbe i maľbe sa venuje odmala. Niekoľko rokov dozadu prepadla kráse kryštálov a drahých kameňov a začala z nich vytvárať šperky. Ale tam jej umelecká a duchovná cesta neskončila, rozhodla sa prepojiť šperkárske a maliarske umenie do obrazov, ktoré vedia osloviť oči, srdce i dušu diváka. 

Svoje kryštálové obrazy s prírodnými a vesmírnymi motívmi ukladá na sklo, ktoré dotvára maľbou a tým umocňuje hlavné poslanie obrazu: očariť diváka, vtiahnuť ho do deja a nabiť ho dobrou energiou.
Dynamická farebnosť a vyžarovanie použitých kryštálov polodrahokamov robia z obrazov žiariče energie lásky a nádeje i tajuplnosti, ktorá diváka navedie na cestu do svojho vnútra i do vesmírnych diaľav. Dychberúce výjavy a špecifická kryštálová technika robia jej tvorbu na Slovensku ojedinelou.

Odporúčame

koncert

Pet Jazz 2024

Tridsiaty ročník druhého najstaršieho jazzového festivalu na Slovensku otvorí brány do ďalšej dekády kvalitnej hudby.Viac
So 25.5.2024 / Klub za zrkadlom
odporúčame!
koncert

Sensorium Festival 2024

So 8.6.2024 / Fuga
odporúčame!
film

Svetloplachosť

V jedno chladné februárové ráno prichádza dvanásťročný Niki a jeho rodina na charkovskú stanicu metra, aby sa ukryli...Viac
St 1.5.2024 / Kino Lumière
odporúčame!
film

Dokonalé dni

Legendárny režisér Wim Wenders sa triumfálne vracia s poetickým filmom o hľadaní krásy v zdanlivých maličkostiach.Viac
Kino Mladosť / Kino Lumière / Kino Nostalgia
odporúčame!