výstava

Gabriela Krepsová / Ženskosť

ImunoVital Centrum Bratislava, ag. Amymon a Saror si Vás dovoľujú pozvať na výstavu "Ženskosť" slovenskej výtvarníčky Gabriely Krepsovej do ImunoVital Office Gallery Bratislava.

Táto akcia sa konala v minulosti

Kurátorka výstavy: Ľudmila Pašková

Mgr. Krepsová Gabriela, 53 rokov
Profesne sa venujem zdraviu, zdravému životnému štýlu. Niekoľko rokov som pracovala v laboratóriu ako biochemik, keďže ma veľmi ťahalo robiť prácu pri ktorej pomáham ľuďom tak som začala študovať výživu, psychosomatiku a alternatívnu diagnostiku - iridológiu. 

Pred tromi rokmi som začala pociťovať silnú túžbu až nutkanie zobrať štetec alebo špachtľu do ruky, hoci som nikdy pred tým nemaľovala...nakoniec som to skúsila. Nenastalo u mňa žiadne osvietenie, nikto mi nič nevnukol - aj keď týmto veciam verím a nezatracujem ich, no u mňa to išlo len cez silné nutkanie vyskúšať. Tak a chytilo ma to teda poriadne. Je to taká moja meditácia, únik, výmaz myšlienok a skľudnenie. Neverila by som pokiaľ by som to neskúsila aké má maľovanie pre mňa “liečebné účinky”, lebo vyčistiť si hlavu je dnes veľmi dôležité, určite to poznáte. A keď sa moje obrazy ešte aj niekomu páčia a urobím tým radosť, tak môj pocit šťastia sa znásobí.

Odporúčame

výstava

Z depozitára: Šach Vladimíra Clementisa

1.4.2024 - 31.5.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
výstava

Tereza Štětinová - Pozrieť sa na seba, ako keď sa oknom dívaš na záhradu

26.4.2024 - 31.5.2024 / Zahorian & Van Espen
odporúčame!
divadlo

Divadlo Pôtoň a Horácké divadlo Jihlava: Swing Heil!

Ne 12.5.2024 / A4 - priestor súčasnej kultúry
odporúčame!
koncert

Bratislavský majáles

Tohtoročný majáles sa uskutoční v piatok 3. a v sobotu 4. mája na svojom obvyklom mieste na Tyršovom nábreží. Programy pre deti...Viac
3.5.2024 - 4.5.2024 / Tyršák
odporúčame!