koncert

Horehigh, Darkness Positive, Sematam

Funk-rock, psycho-pop či progresívny jazz-rock - tento trojkoncert bude žánrovo mimoriadne pestrý, pričom spoločným znakom účinkujúcich kapiel je dôraz na slovenské texty.

Táto akcia sa konala v minulosti

Horehigh
bratislavská skupina známa svojim mimozemským pôvodom predvedie set slovenských songov ovplyvnených schémami molekúl a ich podobnosťou s pohybmi planét. Zákony popu ohýbajú pomocou hudobných zvratov a textárskych experimentov. Úkaz na hranici koncertu, meditácie a halucinácie ti otvorí čakry a rozhýbe hnáty.

Darkness Positive
power trio z Martina a Žiliny ti chrstne do ksichtu pop, ktorý smrdí tvrdou jazzovou školou. Milujú hudbu a ona ich. Zmysluplné, drzé a nepredvídateľné texty v slovenčine frázujú do tučných groovov doteraz neobjaveným spôsbom. Milovníci virtuozity a dekadencie sa budú metať v polyrytmických kŕčoch v prvom rade.

Sematam
svižný miniorchester z Nitro City zdvihne všetky rite, ktoré doteraz dokázali ostať sedieť. Zmes popu, rocku a funky naložená jak baranie rohy dochutí akciu pikantnými odtieňmi. Mäsité beaty a výživné dychy posilnia telo, hravé texty dušu a libido......my nenažranci si prídeme aj po dupľu.

 

 

 

Odporúčame

výstava

Z depozitára: Šach Vladimíra Clementisa

1.4.2024 - 31.5.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
koncert

Tamikrest (Mali)

Púštny blues rock kultových Tamikrest na brehoch Dunaja v rámci koncertnej série Danube Music Day.Viac
So 1.6.2024 / Pink Whale
odporúčame!
koncert

Dennyiah

Poznávacím znakom skupiny Dennyiah je charizmatická speváčka s podmanivým hlasom Denisa „Denny“ Gajarská a večne usmiaty hudobník...Viac
So 18.5.2024 / .klub pod lampou
odporúčame!
film

Tady Havel, slyšíte mě?

Prezident, občan, režisér, priateľ, manžel, pacient, muž na sklonku života. Unikátny dokument Petra Jančárka vracia do centra...Viac
Cinemax Bory Mall / Kino Lumière
odporúčame!