koncert

Dire Straits Experience

Súčasné zoskupenie Dire Straits s hlavičkou Experience teraz vyráža po rokoch na svetové turné a za účasti niekoľkých pôvodných členov si môžete vychutnať neopakovateľnú šou.

Táto akcia sa konala v minulosti

Dire Straits Experience

Legendárna kapela Dire Straits, ktorá so svojimi 120 miliónmi predaných albumov prepisovala rockovú históriu a vypredávala tie najväčšie štadióny, sa na čele s Markom Knopflerom dostala na najvyššiu pomyselnú hudobnej métu. Tá trvala v najzákladnejším zložení celých 15 rokov, avšak masívny záujem o kapelu pokračoval aj po odchode Marka, ktorý sa začal koncom osemdesiatych rokov venovať vlastným projektom. Súčasné zoskupenie Dire Straits s hlavičkou Experience teraz vyráža po rokoch na svetové turné a za účasti niekoľkých pôvodných členov si môžete vychutnať neopakovateľnú šou.
Neoceniteľní hudobníci, držitelia cien Grammy, ako saxofonista Chris White, kytatista Terence Reis, na bicie Chris Whitten, klávesista Simon Carter, Tim Walters a James Powell sa práve preháňa svetovými mestami, ktoré niektoré už hlási "sold out" (vypredané).

----------

Vstupenky zakúpite cez náš portál.

Limitovaná edícia vstupeniek Meet & Greet umožňuje ich majiteľom osobné stretnutie s kapelou.
Meet & Greet prebehne pred koncertom, je potrebné dostaviť sa o 19:00 k pokladni na mieste konania.

V cene vstupeniek na VIP (a vstupeniek VIP Meet & Greet) je tiež občerstvenie formou teplého a studeného rautu a neobmedzená konzumácia pivo / víno / nealko po celú dobu koncertu.

 

Odporúčame

film

Starý dub v Kine Film Europe

Budúcnosť poslednej zostávajúcej krčmy, Starý dub, v dedine na severovýchode Anglicka, kde ľudia opúšťajú krajinu, pretože bane...Viac
9.5.2024 - 16.5.2024 / Kino Film Europe
odporúčame!
literárna akcia

Noc literatúry v Múzeu mesta Bratislavy

St 15.5.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
divadlo

Ladies & Gentlemen show

Uhrančivá show, v ktorej sa na javisku plynule strieda humor s vášňou, hudba s tancom, história so súčasnosťou. Ožíva...Viac
Pi 10.5.2024 / Red Cat Cabaret Club
od vás odporúčame!
iná akcia

Nočná obloha nad hradom Devín 2 (pozorovanie hviezd)

Pi 10.5.2024 / Hrad Devín MMB - Národná kultúrna pamiatka
odporúčame!