koncert

BJD 2016: Adam Ben Ezra

Adam Ben Ezra je geniálnym hráčom na kontrabas. Nová jazzová hviezda má na Youtube desať miliónov videní, jeho talent pozvánkou na pozíciu predskokana potvrdili aj fusion stálice ako Pat Metheny, Victor Wooten, Richard Bona, a Mike Stern.

odporúčame!
Táto akcia sa konala v minulosti

Džezáky vám opäť prinesú superstar budúcnosti v čase hráčskeho, aj autorského rozkvetu.

Adam Ben Ezra je skladateľom, ktorý senzitívne kombinuje moderný jazz, rock, a world music. Pochádza z Tel Avivu, kde sa už ako dieťa ukázal ako nadaný multiinštrumentalista. Od piatich hral na husle, od deviatich na gitaru, neskôr pridal flautu, klavír, klarinet, a oud. Čaru zvuku kontrabasu prepadol v šestnástich, odvtedy je to jeho hlavný nástroj.

Tohtoročný album “Can’t Stop Running” síce nahrával s triom, ale na Bratislavských Jazzových Dňoch Slovenská sporiteľňa sa predstaví vo svojej najoriginálnejšej zostave. Sám.

ABE pomocou efektov a pedálov dokáže sám zahrať tak, ako keby znel malý orchester. Na fascinujúcich sólo koncertoch mladý virtuóz hrá nielen na kontrabas, ale aj rôzne iné nástroje. Okrem vlastných kompozícií dokáže nadchnúť divákov aj čarovnými coververziami.

Pozrite si program Bratislavských jazzových Dní Slovenská sporiteľňa

 

Odporúčame

festival

Bratislava Tango Festival

Tango Argentino v súčasnosti už nie je neznámy pojem ani na Slovensku. Tancovať argentínske tango v Bratislave (alebo inom meste...Viac
26.9.2024 - 29.9.2024 / Bratislava
odporúčame!
divadlo

Tri prasiatka

Voľné spracovanie na motívy poviedky Sergeja Michalkova. Nesmrteľný príbeh troch prasiatok plný chytľavých pesničiek je tu opäť.Viac
22.6.2024 - 22.6.2024 / DPOH
KIDSTOWN odporúčame!
koncert

Hviezda v T3

Koncert skupiny Hviezda v električke T3 - kultúrny prostriedok na Tyršovom nábreží.Viac
So 22.6.2024 / T3 - kultúrny prostriedok
odporúčame!
party

Scenery & Sun(DJ)set w/ Yanko Kral & Miklei

Št 20.6.2024 / Hrad Devín MMB - Národná kultúrna pamiatka
odporúčame!