party
iná akcia

Just playin’ fjužn edišn / Brenk Sinatra (AT), Karaoke Tundra (UA), FVLCRVM (SK)

Komorná debata o tvorbe a procesoch vznikania hudby. Pozvaní producenti otvorene hovoria o emóciách, samploch, skúsenostiach … a predovšetkým púšťajú skladby známe i nikdy nepočuté. Bonusom bude set každého z pozvaných hostí.

Táto akcia sa konala v minulosti

Už po šiestykrát sa v Bratislave uskutoční komorná debata nad alchýmiou tvorby beatov. Tentoraz aj so zahraničnou účasťou. Hostia, okrem pár inštrumentálok počas debaty, zahrajú aj hodinový set svojich beats. Buďte pri tom…

Brenk Sinatra je producentský gigant zo susedného Rakúska. Tento Viedenčan si ulietava na zvuku West-Costu a Detroitu a najlepšie, ak je to celé v kombinácii so zvukom zo šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov. Jeho tvorba zaujala aj svetové médiá.

Karaoke Tundra, občianským menom Viktor Tverdochliebov, je pôvodom ukrajinský producent a DJ žijúci na Slovensku (momentálne v Prahe) a zároveň jeden z produkčne najplodneších a najinvenčnejších elektronických projektov v bývalom Československu.

FVLCRVM (čítaj ˈfʊlkrəm) je DJský a producentský projekt Pištu Kraľoviča z kapely NVMERI. Ešte s kapelou The Uniques najprv odišiel hľadať šťastie do Berlína, aby sa po návrate zo zahraničia premenovali na NVMERI. Jeho projekt FVLCRVM získal cenu Objav roka RadioHead Awards.

Moderuje MtotheG.

Esterházyho palác - Berlinka, Námestie Ľ. Štúra 4, Bratislava

Vstup voľný

Pozrite si kompletný program festivalu [fjúžn] (21.4. - 28.4. 2016)

Odporúčame

koncert

Kælan Mikla (IS) & support

Do Bratislavy po rokoch opäť zavíta islandské dark wave/post-punk trio Kælan Mikla.Viac
Po 24.6.2024 / Fuga
odporúčame!
film

Tizian - ríša farieb

5.5.2024 - 6.5.2024 / Kino Lumière
odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Mestské divadlo Žilina - Lilith

Inscenácia Lilith je vedecko-fantastický, informačno-poetický a mysticko-realistický diskurz o žene, jej hneve, jedinečnosti aj...Viac
Pi 17.5.2024 / A4 - priestor súčasnej kultúry
odporúčame!
party

From Dusk Till Dawn

So 4.5.2024 / WAX2
odporúčame!