koncert

Pohoda_FM: Ospalý pohyb

 

Kapela Ospalý Pohyb sa zobúdza po zhruba 16 rokoch a v novej zostave prináša staršie skladby v nových aranžmánoch, ale aj úplne novinky, ktoré ešte nikto nikdy nepočul. Vstup na koncert je voľný až do zaplnenia kapacity sály Komorného štúdia (120 miest).

odporúčame!
Táto akcia sa konala v minulosti


Na jednom pódiu sa stretnú Martin Burlas (vocals, bass & dictaphones) Peter Zagar (synthesizers), Daniel Baláž (drums & machines) a Pavol Hubinák (guitars). 

Kapelu Ospalý pohyb založil v roku 1988 Martin Burlas, neskôr sa k nemu pripojil Ivan Csudai a nahrávajú album Flowers of Exhaustion. Niekedy v roku 1992 sa k nim pridali aj Daniel Baláž a Peter Zagar, výsledkom je album Broken a neskôr Sleepy Motion. V súčasnosti sa pripojil Pavol Hubinák.

Od koncertu možno očakávať výborný zvuk, vtipné aranže, zadumanosarkastickopichľavé texty a oživenie veľmi osobitého projektu Maťka Burlasa, ktorého pauza mala byť ukončená dávno predtým ako začala. 

Miesto: Komorné štúdio Slovenského rozhlasu

 

Odporúčame

koncert

Domo Emigrantes (ITA)

Talianske zoskupenie Domo Emigrantes sa po prvý raz predstaví na Slovensku v rámci festivalu Dolce vitaj.Viac
Po 27.5.2024 / Kapucínsky kostol, Župné nám. 10
odporúčame!
film

Diktátor

Ut 7.5.2024 / Kino Lumière
odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Sme v pohode

Atraktívna šoková terapia, ktorá vám otvorí oči, roztopí srdcia a nadvihne kútiky úst. Pozitívna provokácia, ktorá má v hre Sme v...Viac
Št 16.5.2024 / Slovenské národné divadlo - Činohra
odporúčame!
film

To sa mi snáď len zdá

Nicolas Cage v úlohe nenápadného vysokoškolského profesora Paula. Ten sa zo dňa na deň začne objavovať v snoch miliónov ľudí po...Viac
Artkino Za zrkadlom / Kino Kultúrka Stupava / Kino Mier Senec / Kino Záhoran / Kino Pezinok
odporúčame!