iná akcia

Hudobné kakao #8: Bartók a Drevený princ

Béla Bartók je svetoznámy hudobný skladateľ. Kedysi bol dieťaťom aj on. So svojím kamarátom Dreveným princom brázdil ulice starého Prešporka. Interaktívna divadelná klauniáda (nielen) pre deti.

Táto akcia sa konala v minulosti

Bartók a Drevený princ je veselá klauniáda plná skvelých hereckých, tanečných, speváckych a muzikantských výkonov. V design factory si ju zahráme ale trochu inak. Neostaneme len pri prestavení ale zapojíme doňho aktívne aj všetky deti. Akou formou, to sa nechajte prekvapiť, určite však neobanujete.

Divadelná inscenácia vznikla adaptáciou autorskej rozprávky Margit Garajszki Bartók v dramatizácii a réžii Silvestra Lavríka. Spolu s deťmi si ju zahrajú Júlia Urdová a Margit Garajszki.

Béla Bartók je svetoznámy hudobný skladateľ. Kedysi bol dieťaťom aj on. V čase, keď sa Bratislava volala Prešporok. Dokonca chodil do školy. A dobre sa učil. Trápne? Nevadí. Jeho talent ho ospravedlňuje. Malý Béla mal jedného neobyčajného kamaráta. Volal sa Drevený princ. Nie, nie je to prezývka. On sa tak naozaj volal. Lebo bol naozaj celý drevený. A po čase sa obaja stali známymi po celom svete. Predovšetkým však vo svete hudby a fantázie.

Pre veľký záujem organizujeme v jeden deň dve predstavenia. Počet miest na interaktívnu klauniádu je limitovaný. Rezervujte si miesto na jednom z dvoch predstavení podľa času, ktorý vám viac vyhovuje a prihláste sa mailom na info@designfactory.sk.

  • Vstupné

3 € / osoba ( aj deti aj dospelí, deti do 3 rokov v sprievode rodiča zadarmo)

Odporúčame

divadlo

New York City Night Show

Bestseller Hello. My name is Anča Pagáčová naživo! The Big Apple v malom červenom kabarete - zážitok na zožratie! Hudobné a...Viac
So 8.6.2024 / Red Cat Cabaret Club
odporúčame!
iná akcia

Prehliadka historickej budovy SND

25.5.2024 - 22.6.2024 / Slovenské národné divadlo - Historická budova
odporúčame!
koncert

Vltava (CZ) & Terrible 2s

Koncert stálice českej klubovej a festivalovej scény Vltava spolu s bratislavskou alternatívnou kapelou Terrible 2s.Viac
Pi 19.7.2024 / Pink Whale - od piatku otvorené
odporúčame!
výstava

Žofia Dubová & Kristýna Španihelová - Ilha

Aktuálna výstava Žofie Dubovej a Kristýny Španihelovej je výsledkom objavovania počas ich spoločného treku na ostrove Madeira...Viac
8.5.2024 - 8.6.2024 / Galéria Čin Čin
odporúčame!