koncert

Konečná verzia + Friday Whiskey + Transpolune

Dlho očakávaný koncert, na ktorom Vám kapela Konečná verzia predstaví svojho nového speváka, nové songy a novú show. Ako hostí si zavolala kamošov z Friday Whiskey a debutujúcu Transpolune.

Táto akcia sa konala v minulosti

Konečná verzia (BA) to sú chytľavé melódie s dôrazom na prísnu rytmiku, po novom aj prvky elektroniky a to všetko stále v rodnej slovenčine!

Friday Whiskey (BA) hrajú brutálny vlasatý glam rock. takisto predstavia nového speváka! Nestihnete ani dupnúť na to fáro a už Vám odveje háro!

Z kategórie „must see“ si svoj debutový koncert koncert zahrá kapela Transpolune, ktorá sa svojou inštrumentálnosťou, zvukom a originalitou môže prirovnať k začínajúcej Hrane. Cítiť vplyv Mareka Brezovského, ale i jazzu, funku a najmä radosti z hrania. Majestátny sound klavíru, cajona, gitary, basy a bicích so slovenskými textami. Všetko skúsení mladí talentovaní hudobníci!

Vstup: 3 €

Pozrite si kompletný program klubu U Očka.

Odporúčame

koncert

DJ Shadow: Danube Music Day

St 26.6.2024 / Majestic music club
odporúčame!
divadlo

bazén (bez vody)

Čierna komédia svetoznámeho britského autora Marka Ravenhilla. bazén (bez vody) je šokujúca hra o spôsoboch, akými sa naše túžby...Viac
Ut 21.5.2024 / Divadlo bez masky
od vás odporúčame!
film

Dokonalé dni

Legendárny režisér Wim Wenders sa triumfálne vracia s poetickým filmom o hľadaní krásy v zdanlivých maličkostiach.Viac
Kino Nostalgia / Kino Mladosť / Kino Film Europe / Kino Lumière / SĽUK
odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Spišské divadlo - Šeptuchy

Oceňovaný román Šeptuchy spisovateľky Aleny Sabuchovej je situovaný do obdobia deväťdesiatych rokov a oblasti magického Podlesia...Viac
Ut 14.5.2024 / DK Zrkadlový háj
odporúčame!