iná akcia
prednáška / diskusia

Gastrobiznis: Ako prežiť v čase krízy (webinár)

Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety.

Táto akcia sa konala v minulosti

Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away.

Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz?

Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz!
    
Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom.

Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.

Získať vstupenku za 6€ - 8€

FB event

Odporúčame

vážna hudba

Stories Quartet

Cyklus Hudobných záhrad uzavrie mladé ambiciózne sláčikové kvarteto Stories Quartet v záhrade novozrekonštruovaného Kaštieľa v...Viac
So 10.8.2024 / Kaštieľ v Čunove - záhrada
odporúčame!
film

Drozd v černičí

Etero, 48-ročná žena žijúca v malej dedine v Gruzínsku, nikdy nechcela manžela. Svoju slobodu si váži rovnako ako svoje koláče...Viac
Kino Kultúrka Stupava / Kino Lúky / Artkino Za zrkadlom
odporúčame!
trh / gastro

Mercato italiano - Taliansky trh

V rámci festivalu Dolce Vitaj aj tento rok zavítajú do historického centra typické talianske trhy „Mercato italiano“. Dni od 17...Viac
17.6.2024 - 24.6.2024 / Hviezdoslavovo námestie
odporúčame!
výstava

Umenie, ktoré zostalo

Zbierka Medzinárodného bienále mladých výtvarníkov DANUVIUS 68. Výstava predstavuje dlhé roky nevystavovaný (zabudnutý) súbor...Viac
28.3.2024 - 25.8.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!