Ktoré divadlá hrajú v lete?

Niektoré divadlá si nedopriali obvyké letné prázdniny. Pozrite si ktoré, kde, a čo hrajú v mesiacoch júl a august: Štúdio L+S, GUnaGU, La Komika, Divadlo v podpalubí, A4.
blog

Štúdio L+S od 21. júla do 25. augusta odohrá 11 predstavení, plus bude aj spoločný koncert Petra Lipu a Milana Lasicu

Na programe hry Rybárik kráľovský, Na fašírky mi nesiahaj, Listy Emilovi, Skaza Titaniku, Malé manželské zločiny, 69 vecí lepších než sex, Môj dobrý kamarát, Starí majstri, a Meno.

Pozrite si kompletný program Štúdia L + S na celé leto!

---

Divadlo GUnaGU hrá celé leto na nádvorí Zichyho paláca

Na programe originálne autorské hry Herečky, Mutanti, Taxi Bratislava, Poslední hrdinovia, Muži sa minuli, Milujem svoj mobil, a Odvrátená strana mesiaca.

Pozrite si kompletný letný divadelný program na nádvorí Zichyho paláca

Pozrite si kompletný program Staromestského kultúrneho leta

---

Bratislavské divadelné noci sa konajú v auguste na nádvorí Starej radnice. Pojítkom troch uvádzaných hier je Jakub Nvota - hra Pliagy a hnusoby bude mať premiéru, Ešte jeden zázrak a Don Quijote môžete poznať z minulého ročníka festivalu. 

Pozrite si kompletný program Bratislavských divadelných nocí

---

Divadlo v podpalubí má zatiaľ program na júl. Na lodi na Tyršovom nábreží uvidíte hry Shirley Valentine, Hra o (ci)tróny, Šváby, Hamlet, Zoznamka, Kumšt, a bude aj tradičný koncert Blues na lodi zo skupinou Sitra Achra.

Pozrite si program Divadla v podpalubí

---

Priestor súčasnej kultúry A4 je otvorený celé leto, okrem koncertov a kina slúži aj pre rôzne nezávislé divadlá. 

V mesiaci sa hrá Čert Kolofón (pre deti), Paranoja divadla SkRAT, Tertium non datur Blaha Uhlára a divadla DISK. Bábkový muzikál pre dospelých Panoptikum Frankenstain ponúkne Dezorzovo lútkové divadlo, tanečné divadlo Debris company uvedie Glitch. Na programe sú aj dve performancie: Príchod Godota, a Koniec koniec Petry Fornayovej.

Pozrite si kompletný program A4-ky

---

Staromestské divadlo La Komika hrá na nádvorí Zichyho paláca, na programe Top Secret, Posledný molitan, English dvojka, Sprostitútky, Tri a pol ženy, Tri a pol chlapa, a Modelky 2

Pozrite si kompletný letný divadelný program na nádvorí Zichyho paláca

Pozrite si kompletný program Staromestského kultúrneho leta

---

Tento rok budú Letné Shakespearovské slávnosti od 25. júla do 12. augusta, opäť na Bratislavskom hrade. Na programe hry OthelloRómeo  a Júlia, a Komédia omylov.


Prečítajte si viac informácií o predstaveniach a pozrite si kompletný program

---