koncert

Abysmal Grief (IT) & Old Tomb

Temná omša v podpalubí Pink Whale. Gothic doom metalová legenda z Talianska Abysmal Grief vyráža na Európske tour a tentokrát konečne neminie ani Bratislavu.
Táto akcia sa konala v minulosti

Abysmal Grief

Kapelu založil v Janove ešte v roku 1996 multiinštrumentalista Regen Graves, ktorý následoval typické chodníčky vyšlapané tzv. Italian Dark Sound-om v kombinácii s témami okultizmu, ezoterizmu a smrti. V hudbe možno počuť prvky klasického doom metalu v kombinácii s klávesami a syntetizátormi, ktoré vytvárajú dojem talianskeho horror soundtracku, to všetko skombinované s mixom čistých a harsh vokálov.

Za svoju kariéru má kapela na konte 6 štúdiových albumov a ich živé vystúpenia sú charakteristické masívnou scénografiou, ktorá zahŕňa sochy roniace krvavé slzy, parostroje, sviečky, živé červy hádzané do publika, a sväté pohrebné predmety (v minulosti ukradnuté zo skutočných cintorínov).

O domáci support sa postará doom metalová stálica Old Tomb.

Harmonogram podujatia:
19:30 dvere
20:00 Old Tomb
21:00 Abysmal Grief

Vstupné: predpredaj 14€ / na mieste 18€

Odporúčame

literárna akcia

Noc literatúry v Múzeu mesta Bratislavy

St 15.5.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
film

Botticelli: Florencia a Mediciovci

Múzeum pod šírym nebom s objaviteľom novodobej krásy a nekončiaca fascinácia majstrovskými dielami ako „Zrodenie Venuše“...Viac
So 11.5.2024 / Kino Nostalgia
odporúčame!
vážna hudba

Play piano 4 piano: Eva Varhaníková a Ladislav Fančovič

Klavírny koncert v rámci hudobného festivalu Play piano 4 piano prinesie mimoriadne atraktívny program pre 4 ruky a dva klavíry v...Viac
St 15.5.2024 / Moyzesova sieň
odporúčame!
festival

Uprising 2024

30.8.2024 - 31.8.2024 / Zlaté piesky
odporúčame!