iná akcia
Prechádzka / exkurzia

Slovanská mytologická túrička

Povznášajúca prechádzka tajomným lesom Malých Karpát vás prevedie panteónom slovanských bohov, krásnymi zákutiami málo navštevovaných lokalít, bzučiach potôčikov, majestátnych bukov a mytologických príbehov.

Táto akcia sa konala v minulosti

Okruh má cca 10 km a trvá cca 4 hod. Čaká nás príjemná trasa po lesných cestách s prevýšením 522 m vo zvernici na Zochovej chate. V jesennej prírode je mokro, preto treba vhodnú obuv. Stretávame sa a končíme na rovnakom mieste. Parkovanie je zdarma.

Miesto stretnutia: parkovisko pred Grausovou lúkou.

Dajte si do google maps huncokársky cintorín a Pilanské (turistická značka) Modra, Zochova chata. Naše miesto stretnutia & parkovisko sa nachádza medzi týmito dvoma bodmi, konkrétne na pravej strane 500 m za huncokárskym cintorínom. Neparkujte na hlavnom parkovisku na Zochovej chate, pretože naše miesto stretnutia je vzdialené odtiaľ 1,7km.

Vstup: 15 Eur. Seniori, Študenti, ZŤP 13 Eur.
Deti v sprievode rodičov od 2-18 r. 5 Eur
Na túru sa treba vopred prihlásiť. Platiť sa dá na mieste.

Minimálny počet účastníkov: 5 dospelých
Informácie: info@modratours.com, 0903/ 50 51 52.

Dodržiavame platné predpisy a nariadenia vlády ohľadom Covid-19.

Akciu a všetky informácie o nej pridal na Citylife.sk priamo organizátor Modra Tours. Redakcia nezodpovedá za prípadné nepresnosti, chyby, a zmeny. Ak organizujete akciu, na Citylife.sk a Kidstown.sk ju môžete pridať na adrese pridaj.citylife.sk.

Odporúčame

film

Baby na úteku

Dve dievčatá, ktoré potrebujú zmenu. Banda gangstrov, ktorí potrebujú kufor. Kufor, ktorý sa nechtiac dostal do rúk dievčat. To...Viac
St 8.5.2024 / Kino Mier Modra
odporúčame!
iná akcia

Nočná obloha nad hradom Devín 2 (pozorovanie hviezd)

Pi 10.5.2024 / Hrad Devín MMB - Národná kultúrna pamiatka
odporúčame!
iná akcia

Poradenstvo pri rozvode

6.5.2024 - 10.6.2024 / Staromestská knižnica - pobočka Panenská
odporúčame!
divadlo

Pozsony Dance Club

Bratislava, Preßburg, Pozsony. Mesto, ktoré začína stále odznova, ale minulosť ho aj tak znovu dobehne. Osudy a príbehy hostí...Viac
20.5.2024 - 30.9.2024 / DPOH
odporúčame!