iná akcia

Deň záchrany života

Edukatívno - osvetové podujatie. Už niekoľkokrát ste sa v rámci každoročného podujatia Európsky deň záchrany života organizovaného Slovenskou resuscitačnou radou mohli presvedčiť, že svojimi rukami môžete zachrániť ľudský život.

Táto akcia sa konala v minulosti


Možno sa práve Vy dostanete do situácie, kedy sa človek vedľa Vás náhle ocitne v bezprostrednom ohrození života. Aj v prípade, že záchranná zdravotná služba už je na ceste na miesto udalosti, o prežití rozhodujú v prípade náhlej zástavy srdca práve prvé minúty. Práve vtedy je postihnutý úplne odkázaný na pomoc ľudí vo svojej blízkosti.

Správne postupy resuscitácie sú určované a pravidelne revidované Európskou resuscitačnou radou ako garantom a prezentované v jednotlivých krajinách prostredníctvom národných resuscitačných rád – u nás je toto poslanie realizované Slovenskou resuscitačnou radou.

Ste to práve Vy a Vaše ruky, ktoré môžu zachrániť ľudský život.

Prijmite preto naše pozvanie a pridajte sa k nám 16.10. 2019.

MUDr. Jozef Köppl

Odporúčame

koncert

Kubo Ursiny & Teatro Fatal a Marián Slávka & Vláska

Št 2.5.2024 / Klub za zrkadlom
odporúčame!
koncert

Emilíana Torrini (IS)

Nádherný hlas a piesne, za ktorými sa skrýva neobyčajný príbeh. Islandská hudobníčka a speváčka Emilíana Torrini nahrala nový...Viac
So 26.10.2024 / Majestic music club
odporúčame!
koncert

DakhaBrakha (UA) - 20th Anniversary Tour

Ukrajinské kvarteto DakhaBrakha tento rok oslavuje 20. výročie svojho vzniku veľkým turné, v rámci ktorého sa zastaví aj v...Viac
Št 12.12.2024 / Majestic music club
odporúčame!
divadlo

Divadlo SkRAT: Unavená žiadosť

2.5.2024 - 27.5.2024 / A4 - priestor súčasnej kultúry
odporúčame!