divadlo

Bez bab! Aneb kutloch – Klicperovo divadlo, Hradec Králové

Súčasná komédia islandsko-nemeckého dramatika o nákupnom centre a manželoch „na úteku“ alebo ako sa dá prežiť nakupovanie s drahou polovičkou?

Táto akcia sa konala v minulosti


Troch mužov spojí trauma zo sobotných nákupných horúčok s manželkami, a tak si vytvoria tajný pánsky kútik – „kutloch“ zo starej kotolne v shopping centre. Naoko uniknú pred neprehľadným svetom akcií, zliav, lodičiek, blúzok, parfémov, výpredajov a noviniek. Trávia svoje soboty s pizzou, pivom, cigaretami, futbalom v televízii a rečami o babách či politike.

Zoznámite sa s pilotom Helmutom, programátorom Erollom a manažérom Larsom, ktorí sa zašívajú v kotolni nákupného centra, až kým ich objaví odhodlaný hasič Mario, rovnaký chudák ako jeho kumpáni. Traumy z nákupov zdieľajú všetci rovnako a natoľko presvedčivo, že nájdu súcit a pochopenie u nejedného ženatého diváka. Chlapi dúfajú, že sú vo svojom „samčom kutlochu“ v bezpečí a sami sebou, ale nie je to také jednoduché, ako si pôvodne predstavovali…

Komédiu skvele dotvára hudba Davida Smečka v podobe sugestívnych úryvkov rockovej klasiky, vtieravých akciových hlásení obchodného domu či mužného hiphopu.

Autor: Kristof Magnusson
Réžia
: Jan Sklenář
Obsadenie: František Staněk, Josef Čepelka, Filip Richtermoc, Jan Sklenář

Viac o programe Týždňa komédia

---------

Vstup: 12€

Info: Vstupenky zakúpené na hru Vincenc ostávajú v platnosti aj na náhradné predstavenie ,,Bez bab! Aneb Kutloch”

Odporúčame

koncert

Tolstoys: krst albumu + Young Aesthete a Bali G

Berlínsko - slovenskí Tolstoys pokrstia nový album v bratislavskom Kácečku. Čaká vás kombinácia čarodejníckeho trip-hopu s...Viac
Ut 7.5.2024 / Kácečko (KC Dunaj)
odporúčame!
divadlo

Averze&Innenhof&Pakt: Katalyzátor stability + diskusia

Po 6.5.2024 / PAKT kultúrne centrum
odporúčame!
divadlo

Nevesta

Št 30.5.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90
odporúčame!
divadlo

Divadlo SkRAT: Unavená žiadosť

2.5.2024 - 27.5.2024 / A4 - priestor súčasnej kultúry
odporúčame!