koncert

Bod Omylu, The Immigrants (H) & jamsession

Kapela Bod Omylu sa opäť ukáže v bratislavskom FLAME Music Bare a privezie nový koncertný program. Po koncerte vás čaká jamsession, pri ktorej môže ktokoľvek z publika naskočiť na pódium a zahrať si spolu s chalanmi. Tešíme sa na skvelý večer v skvelom podniku so skvelými ľuďmi. Ako špeciálny hosť vystúpi kapela The Immigrants z Maďarska. 

Táto akcia sa konala v minulosti


Bod Omylu sa v lete stali druhými slovenskými zástupcami v histórii jedného z najväčších hudobných podujatí v Európe - Woodstock festivalu. Nový album FENIX sa v rebríčku portálu Interez.sk umiestnil medzi TOP22 SK albumami roka 2016, popri menách ako Richard Muller, či Para.

The Immigrants je progresívna indie-rocková kapela z Pécsu z Maďarska. Kapela: Adorio Badric (spev, basa), Szabolcs Sapi (gitara, spev) and Balazs Karolyfi (bicie, spev).

Akciu a všetky informácie o nej pridal na Citylife.sk priamo organizátor FLAME. Redakcia nezodpovedá za prípadné nepresnosti, chyby, a zmeny. Ak organizujete akciu, na Citylife.sk a Kidstown.sk ju môžete pridať na adrese pridaj.citylife.sk.

Odporúčame

koncert

Ventolin (CZ) + MonoPlastic + Italo Mario Italo

Ventolin a jeho live show opäť v Bratislave. Supportovať mu budú elektro-rockové duo MonoPlastic a Dj Italo Mario Italo.Viac
So 25.5.2024 / Subdeck
odporúčame!
divadlo

Vyučovanie dony Margarity

Satirická hra brazílskeho autora Roberta Athaydeho, v ktorej sa divadelná sála mení na školskú triedu a publikum na žiakov. Oľga...Viac
Ut 14.5.2024 / Divadlo bez masky
od vás odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Hekuba + Slávnostné otvorenie patrónom festivalu Wole Soyinkom

Hosťovanie Slovenského komorného divadla Martin v rámci festivalu Nová Dráma 2024.Viac
Po 13.5.2024 / Divadlo Nová scéna
odporúčame!
koncert

Songs We Know - Lash & Grey feat. Dan Bárta & Robert Balzar

Ut 11.6.2024 / DPOH
odporúčame!