koncert

The Klezmatics

Výnimočný koncert Slovenskej sporiteľne prináša skupinu , ktorá je synonymom súčasnej židovskej kultúry - The Klezmatics. Koncert bol z technických príčin zo Starej tržnice presunutý do priestorov neďalekého Ateliéru Babylon, začiatok o 19:30 hod.

odporúčame!
Táto akcia sa konala v minulosti

V marci sa môžete tešiť na ďalší zo série Výnimočných koncertov Slovenskej sporiteľne. Starú tržnicu rozozvučia The Klezmatics. Žiadna skupina nereprezentuje žáner klezmerovej hudby výstižnejšie než oni. The Klezmatics vznikli v roku 1986 na pestrej scéne v štvrti East Village v New Yorku, ktorá bola miestom vzniku mnohých svetoznámych umeleckých projektov. Za roky svojej existencie koncertovali po celom svete,  nahrali 10 radových albumov, v roku 2006 získali ocenenie Grammy za album  „Wonder Wheel“, stali sa živým synonymom súčasnej židovskej kultúry.

Na bratislavskom koncerte uvidíme zostavu, v ktorej sú traja zakladajúci členovia - Lorin Sklamberg (spev, akordeón, gitara, piano), Frank London (trumpeta, klávesy, spev) a Paul Morrissett (bass, cymbal, spev) - spolu s dlhoročnými členmi  skupiny - Matt Darriau (kaval, klarinet, saxofón, spev) a Lisa Gutkin (husle, spev).
 

 

Odporúčame

divadlo

Revízor

So 25.5.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90
odporúčame!
divadlo

bazén (bez vody)

Čierna komédia svetoznámeho britského autora Marka Ravenhilla. bazén (bez vody) je šokujúca hra o spôsoboch, akými sa naše túžby...Viac
Ut 21.5.2024 / Divadlo bez masky
od vás odporúčame!
koncert

Princess Diana Of Wales (UK) + Sunk Heaven (USA) + Lénok

Trojkoncert experimentálnych projektov z Londýna, New Yorku a Slovenska.Viac
St 15.5.2024 / T3 - kultúrny prostriedok
odporúčame!
koncert

Kraak & Smaak Live (NL)

Holandské producentské trio Kraak & Smaak prídu na Slovensko so živou kapelou, aby predviedli, ako sa robí poriadne elektro...Viac
Št 14.11.2024 / Majestic music club
odporúčame!