film

Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live

Cyklus Music & Film v Kine Lumière uvedie americkú skupinu Imagine Dragons, ktorá patrí k najpopulárnejším koncertným kapelám súčasnosti. Záznam ich koncertu z celosvetového turné k druhému albumu pod názvom Imagine Dragons: Smoke + Mirros Live sa premietne len v stredu 7. júna o 20.30 hod. a snímku s dobrým zvukom a na veľkom plátne uvedie dramaturg cyklu Miro Ulman. 

Táto akcia sa konala v minulosti

Po druhýkrát na Slovensku budete mať možnosť vidieť na veľkom plátne jednu z najžhavejších kapiel súčasnosti - Imagine Dragons. 7. júna 2017 uvidíte a v perfektnej zvukovej kvalite budete počuť záznam koncertu Smoke + Mirrors Live.

Kapela ho nakrútila ako súčasť svojho aktuálneho turné a v kine sa tak budete môcť nechať uniesť hitmi ako Demons, It’s Time a peckou Radioactive z platinového albumu Night Vision, s ktorou vyhrali Imagine Dragons aj cenu Grammy. Nový album Smoke + Mirrors sa umiestnil na prvom mieste rebríčkov a to vrátane US Billboard a UK Official Album Charts a obsahuje hity ako I Bet My Life či Gold a Shots, ktoré samozrejme zaznejú aj v zázname koncertu v kinách. 

Film Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live bolo možné vidieť na veľkom plátne počas celosvetovej jednodňovej premiéry 2. marca 2016, stredajšia projekcia v Kine Lumière je podľa Ulmana „druhá a súčasne asi posledná šanca pozrieť si ho v kine“. Kapela sa predstaví v zostave Dan Reynolds (sólový spev, sprievodná a sólová gitara, klavír, klávesové nástroje, bicie, perkusie), Wayne Sermon (sólová gitara, sprievodné vokály, mandolína), Ben McKee (basgitara, sprievodné vokály, klavír, klávesové nástroje) a Daniel Platzman (bicie, perkusie). Na turné ich sprevádzal ešte Will Wells (klavír, klávesové nástroje, sprievodná gitara, sprievodné vokály).

Zažite, alebo znovu prežite skvelý koncert s jednou z najpopulárnejších kapiel súčasnosti. Vďaka 2K obrazu a DD7.1 zvuku si budete pripadať, akoby ste boli priamo medzi fanúšikmi. Nenechajte si ujsť takmer neuveriteľný zážitok, len v jeden jediný večer v Bratislave - v stredu 7. júna 2017!

Viac informácií. 
Fb Event

 

 

Odporúčame

koncert

Beh pre pamäť národa

Sloboda je beh na dlhú trať. Tento rok na Slovensku bežíme za všetkých, ktorí sa nevzdali. Náš beh je v najlepšom slova zmysle...Viac
So 18.5.2024 / Cyklomost slobody, Devínska Nová Ves
odporúčame!
výstava

Noc múzeí a galérií v SNG

Ako každý rok, aj SNG sa zapája do akcie Noc múzeí a galérií. Až do polnoci je pre vás pripravený skvelý program. U nás si...Viac
So 18.5.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
film

Spiaci účet

Problémy mladých manželov môže vyriešiť nečakane objavené dedičstvo. Pátrajú po jeho podozrivom pôvode a odkrývajú temné...Viac
Cinema City Aupark / Cinema City Eurovea / Cinemax Bory Mall / Kino Lumière / Kino Mier Senec / Kino Mlados...
odporúčame!
kurz / workshop

Nová dráma/New Drama 2024: Wole Soyinka masterclass

Ut 14.5.2024 / Ifjú Szivek, Mostová 8
odporúčame!