film

Už teraz mi chýbaš

Milly a Jess boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdieľali absolútne všetko. Vydrží však ich priateľstvo všetko zlé i dobré?

Táto akcia sa konala v minulosti
Dátum premiéry:
14.01.2016, Št

Milly a Jess boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdieľali absolútne všetko - tajomstvo, šaty, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzania trafenosťou im zostali od mladosti až do dospelosti.

V živote ale raz nastane chvíľa, kedy sa každý musí začať správať dospelo... Alebo nie? Snažiť sa žiť "dospelo" má ale rôzne podoby. Kým Milly má úžasnú prácu a žije v krásnom mestskom dome s manželom Kitom (Dominic Cooper) a dvoma deťmi, Jess a jej priateľ Jago (Paddy Considine) žijú bohémskym životom na hausbótu na londýnskom kanáli.

Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou. Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne. Jess po mnohých neúspešných pokusoch, kedy sa pokúsila otehotnieť, konečne prelomila smolu a chce s Milly osláviť radostnú správu. Tá má bohužiaľ úplne opačnú novinku - bola ňou zistená rakovina prsníka.

Dlhoročné kamarátky sa tak ocitajú pred životnou skúškou, ako sa popasovať s vážnym ochorením jednej z nich, keď druhá prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Vydrží ich priateľstvo všetko zlé i dobré?

Už teraz mi chýbaš (Miss You Already), Veľká Británia, 2015, 112 min
Réžia: Catherine Hardwicke
Hrajú: Drew Barrymore, Toni Collette, Charlotte Hope, Dominic Cooper, Paddy Considine, Tyson Ritter, Jacqueline Bisset, Noah Huntley, Mem Ferda, Eileen Davies, Honor Kneafsey

 

Odporúčame

film

Letné svetlo a potom príde noc

Po 29.4.2024 / Kino Film Europe
odporúčame!
iná akcia

Trh - Piac - Markt

Potravinový trh v Starej tržnici sa koná pravidelne každú sobotu od 09:00 do 15:00. Trhová ponuka je vyskladaná najmä potravinami...Viac
4.5.2024 - 25.5.2024 / Stará tržnica
odporúčame!
letný festival

Slovenské alternatívne leto 2024

19.7.2024 - 21.7.2024 / Námestie gen.M.R.Štefánika, Brezno
odporúčame!
divadlo

Varím a verím

29.4.2024 - 16.5.2024 / GUnaGU
odporúčame!