divadlo

Spiaca krásavica

Baletná rozprávka pre deti i dospelých z pera dvoch umeleckých géniov – ruského hudobného skladateľa Piotra Iľjiča Čajkovského a francúzskeho choreografa Mariusa Petipu.

Táto akcia sa konala v minulosti

Rozprávka (klasický balet v troch dejstvách) o Šípkovej Ruženke, ktorú prebudí bozk krásneho princa, patrí už vyše storočie k pilierom klasickej baletnej literatúry. Nové naštudovanie rozprávkového baletu ponesie autorský rukopis medzinárodnej tanečnej hviezdy – Vladimíra Malakhova.

Slávna baletná rozprávka pre deti i dospelých z pera dvoch umeleckých géniov – ruského hudobného skladateľa Piotra Iľjiča Čajkovského a francúzskeho choreografa Mariusa Petipu. Rozprávka o Šípkovej Ruženke, ktorú prebudí bozk krásneho princa, patrí už vyše storočia k pilierom klasickej baletnej literatúry.

Réžia a choreografia: Vladimir Malakhov
Dirigent: Martin Leginus, Dušan Štefánek
Hudba: Piotr Iľjič Čajkovskij

Vstupné: 17 €, 14 €, 10 €, 8 €

ObrázokObrázokObrázok

Odporúčame

koncert

Kraak & Smaak Live (NL)

Holandské producentské trio Kraak & Smaak prídu na Slovensko so živou kapelou, aby predviedli, ako sa robí poriadne elektro...Viac
Št 14.11.2024 / Majestic music club
odporúčame!
divadlo

bazén (bez vody)

Čierna komédia svetoznámeho britského autora Marka Ravenhilla. bazén (bez vody) je šokujúca hra o spôsoboch, akými sa naše túžby...Viac
Ut 21.5.2024 / Divadlo bez masky
od vás odporúčame!
koncert

Jean-Michel Jarre feat Brian May

Ne 12.5.2024 / Incheba Open Air
odporúčame!
koncert

Avengers (USA) + Bratislavské dievčatá

Ut 7.5.2024 / Randal Club
odporúčame!