Ondřej Brzobohatý opäť v Bratislave, vystúpi ako predskokan Jamieho Culluma!

Vo štvrtok 19. júna sa v AEGON aréne NTC v Bratislave predstaví skvelý český hudobník Ondřej Brzobohatý ako predskokan svetoznámeho britského muzikanta Jamieho Culluma.

blog

Návštevníci tohto unikátneho podujatia si tak budú môcť vychutnať hneď dvojitú dávku súčasného popu s presahom do jazzu i swingu s pozlátkom doby, v ktorom džentlmeni boli pánmi pódií. To všetko v podaní atraktívnych a nesmierne talentovaných tridsiatnikov, ktorí už roky stavajú na prvé miesto muzikálnosť a profesionalitu.

“Spojenie Jamie Cullum – Ondřej Brzobohatý nám napadlo po tom, čo sme sa v jednom rozhovore dočítali, že Ondřej je Jamieho veľkým fanúšikom. Myšlienka mať ich oboch na jednom podujatí sa nám ihneď zapáčila a tak sme začali konať. Sme radi, že sa to nakoniec podarilo a ešte viac nás teší, že sme pri tom nemuseli robiť kompromisy. Ondřej bude mať vlastnú päťčlennú kapelu, s ktorou odohral veľmi úspešné jarné turné a bude hrať minimálne 40 minút, takže návštevníci dostanú v podstate dva koncerty namiesto jedného a to bez toho, aby za to museli platiť navyše. Bude to nepochybne výnimočný večer,” uviedol za organizátorov Ján Papač.

Ondřej Brzobohatý je český spevák, klavirista, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil vo februári 1983 českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému a slovenskej herečke Hane Gregorovej. Už v útlom veku začal hrať na violu a neskôr na piano, ktorému sa venoval aj na konzervatóriu a ktorý je dodnes jeho najobľúbenejším nástrojom. Od roku 2007 pôsobil v skupine Godknows, no nedávno sa rozhodol vydať na sólovú kariéru. Už po pár mesiacoch na scéne sa dá konštatovať, že nemohol urobiť lepšie.

Svoj debutový album Identity (2014) predstavil na spomínanom jarnom turné, v rámci ktorého vypredával jednu sálu za druhou. Jeho vystúpenia mali skvelý ohlas u kritikov i fanúšikov, a tak nie je prekvapujúce, že na jeseň bude v Česku koncertovať opäť. Talentovaný muzikant, ktorý v minulosti spolupracoval aj s Jaromírom Nohavicom, Petrop Hapkom či Michalom Horáčkom, je tiež známy z mnohých českých seriálov a divadla a ľudia na Slovensku ho môžu poznať aj ako porotcu z televíznej šou X-Factor. Máme sa na čo tešiť, pretože tento umelec je stále ešte len na začiatku…

Ondřej Brzobohatý bude predskokanom Jamieho Culluma na jeho jedinom letnom vystúpení v strednej a východnej Európe. Koncert bude predzvesťou mestského festivalu BA City Beats, ktorý sa uskutoční 20. a 21. júna na Pláži pod Ufom v Bratislave.

Vstupenky na koncert anglického muzikanta a šoumena nominovaného na Grammy a Zlatý Glóbus sa stále predávajú v sieti Ticketportal. Vo väčšine sektorov je však k dispozícii už len zopár posledných vstupeniek. V prípade priaznivého počasia sa bude 19. júna hrať pod otvorenou strechou AEGON arény.