Nový hudobný Klub Dole prinesie tých najlepších z klubovej scény!

Bratislava bude mať od štvrtka 20. februára nový hudobný klub v centre Starého Mesta. Klub Dole Vám bude pravidelne prinášať multižánrový program v réžii rezidentov, ktorí kraľujú našej hudobnej scéne.

blog

Na otváracej párty 20. februára sa predstavia niektorí z nich: Stratasoul, Lixx, vili:AM, Tomáš Hafner, Michael Priest a Bad Mojo, Siba a Táňa Deformed.

“Koncepcia Klubu Dole nám bola sympatická, keďže podľa nás v Bratislave chýba naozajstný klub – priestor zameriavajúci sa primárne na djské vystúpenia s trocha industriálnym feelingom a so správnou veľkosťou,” priblížili Michael Priest a Bad Mojo, ktorí už priniesli na scénu legendárny Hochspannung!

Priestor Klubu Dole prinesie aj niekoľko zaujímavostí. Do industriálne ladeného priestoru je umiestnený špeciálny LED strop, ktorý ponúkne nové možnosti vizualizácie. “Dole bude mať skvelý zvuk, svetlá, polohu, a podľa všetkého aj personál a atmosféru. Všetko, čo potrebujem,” povedal Vec, ktorý tiež príde so svojou rezidentnou akciou.

“Je dobré, že sa v Bratislave otvorí nový priestor. Sama som zvedavá, čo všetko ponúkne a ako to pôjde. Priestor vyzerá zaujímavo, dá sa s ním pracovať po rôznych stránkach, navyše okolo klubu sa pohybujú rôzni ľudia so zaujímavými nápadmi,” opísala Táňa Deformed, ktorá zameria svoju akciu na indie music.

Klub Dole tvoria producenti, DJi, hudobní organizátori či raperi. Každý štvrtok, piatok a sobotu prinesú stálu klubovú akciu, na ktorej vystúpia DJi z domácej i zahraničnej scé­ny.

“Je to niečo nové a veľmi si vážime, že si niekto z tak dôležitého mesta na území Česka a Slovenska váži práve náš label. V Bratislave máme vždy vypredané akcie, preto dúfame, že táto “rodinná” akcia bude tiež skvelá. Tešíme sa,” dodalo české vydavateľstvo Ty Nikdy, ktoré bude mať na Slovensku svoju prvú pravidelnú akciu.

Najbližšie podujatia v Klube Dole:

20. 2. 21:00 Hybaj Dole! – otváracia párty (Stratasoul, Lixx, vili:AM, Tomáš Hafner, Michael Priest a Bad Mojo, Siba, Tana Deformed)

21. 2. 21:00 Ty Nikdy BeatDown – Boy Wonder, DJ Spank, Inphy a DJ AKA

22. 2. 22:00 KLANG – Tanka (UK), John Doe, Bad Mojo & Michael Priest

27. 2. 21:00 Guestlist – Midilidi /dj set/, Hans, Vili:AM

28. 2. 22:00 BASSHAZE – IM CYBER (cz), Svetlux, Lixx, Zajo, Peszek

Aktuálny program Klubu Dole si budete môcť pozrieť vždy tu na Citylife.sk.