Na operu začiatkom novembra výhodnejšie

Opera Slovenského národného divadla pripravila pre milovníkov umenia prekvapenie – zľavu 50 % na všetky vstupenky na predstavenia Otello, Krútňava a Turandot, ktoré sa konajú začiatkom novembra.

blog

V piatok 2. novembra 2012 bude patriť Sála opery a baletu v novej budove SND Verdiho opere Otello. Po prvý raz bude stáť za dirigentským pultom tohto titulu riaditeľ a šéfdirigent operného domu Friedrich Haider, v hlavnej úlohe sa predstaví kolum­bijský tenorista Ernesto Grisales.

V historickej budove SND sa uskutoční v sobotu 3. novembra 2012 predstavenie najhranejšej slovenskej opery vo svete, Krútňavy Eugena Suchoňa. Tvorcom inscenácie, ktorú má naša prvá operná scéna na repertoári už viac ako desaťročie, je prominentný slovenský filmový režisér Juraj Jakubisko.

V pondelok 5. novembra 2012 si návštevníkov Sály opery a baletu v novej budove SND získa posledné Pucciniho dielo Turandot v inscenačnom pretlmočení Jozefa Bednárika. V hlavných úlohách sa predstavia austrálska sopranistka Louise Hudson a maďarský tenorista Boldizsár László.

Zvýhodnené vstupenky na uvedené predstavenia si môžete kúpiť priamo v pokladniciach SND, ale aj on-line pohodlne z domu cez webovú stránku snd.sk.