Jediné Autokino v Bratislave štartuje už svoju šiestu sezónu

V poradí už šiesty rok premietacej sezóny ho usporiadatelia obohacujú a zdokonaľujú, aby prilákali nadšencov autokina aj nových divákov.

blog

Tak ako každú sezónu aj teraz organizátori vsadili na obľúbené filmové trháky, ktoré si návštevníci vďačne pozrú. Pripravený je opäť mix filmových titulov rôznych žánrov – komédií, animákov, akcie, ale samozrejme aj filmov s automobilovou tematikou, ktoré sú pre autokino ideálnou voľbou.

Do programu sa podarilo zaradiť aj úspešné filmové novinky s oskarovým ocenením, ktoré len nedávno ukončili premietanie v kinách.

„Koncept autokina je počas letnej sezóny pre návštevníkov atraktívny, čo potvrdzuje aj každou sezónou stúpajúca návštevnosť“, dodala Eva Palkovičová za organizátora Autokina Shopping Palace. „Pred každým predstavením vládne úchvatná atmosféra, autá sa radia a hľadajú čo najlepšie miesto, na svojom rádiu si potom posádka auta naladí príslušnú frekvenciu a svoju hlasitosť. To že sú predstavenia pre návštevníkov zadarmo je už len čerešničkou na príjemných letných filmových večeroch.“

Zbúrajte konvencie a bariéry a zavítajte na parkovisko nákupného centra Shopping Palace pri Zlatých pieskoch, určite neoľutujete …

Pozrite si program a ďalšie informácie