Festival BA City Beats mení časový line-up na dnes

Dnes nastane niekoľko zmien v časoch vystúpení jednotlivých interpetov.

blog

Nový mestský hudobný festival BA City Beats má za sebou prvý z dvoch dní. Vrcholmi toho úvodného boli podľa väčšiny návštevníkov koncerty britských formácií Rudimental a Hadouken!.

Spokojní boli aj samotní hudobníci, čoho dôkazom je fakt, že v areáli sa radi fotili s fanúšikmi a po svojich vystúpeniach sa v noci ešte išli zabávať do klubu LOFT!, kde sa konala oficiálna afterpárty.

Organizátori zaznamenali okrem množstva pozitívnych reakcií od návštevníkov podujatia aj negatívne reakcie na hluk za bránami festivalu. Produkcia sa preto rozhodla dnešný program upraviť, a tak budú hudobné vystúpenia na open-air stagei ukončené už o 22:00.

Aktualizovaný program nájdete nižšie.

Headlinerom dnešného dňa a vlastne i celého podujatia bude rodák z Haiti Wyclef Jean, ktorý na Tyršovom nábreží vystúpi o 21:00. Jeho koncert v Bratislave bude jeho jediné tohtoročné vystúpenie v strednej Európe.

Kým sa ale na pódium dostane Wyclef Jean, priestor dostanú ďalší muzikanti. Z USA príde soulový spevák Aloe Blacc, známy hitom I Need a Dollar.

Veľkú Britániu bude dnes reprezentovať zaujímavá gitarovka Everything Everything nominovaná na Mercury Prize a tiež vokálna dievčenská formácia The Boxettes, ktorá predvedie, ako vyzerá koncert bez hudobných nástrojov.

Na festivale sa ukážu aj Richard Dorfmeister & Rupert Huber present Tosca, Jana Kirschner, Glenda López, Martin Valihora a Vivian Sessoms. Na afterpárty v LOFT!e sa predstaví Vec, ktorý mal pôvodne vystúpiť na Tyršovom nábreží, ďalej Stereo MCs Djs a DJ Junior.

Vstupenky na podujatie sa budú na mieste predávať za 39 eur. Brány festivalu sa dnes otvoria o 15:00.

Line-up na dnes 21.6.2013 vyzerá takto :

A stage:
17:00 – Everything Everything
19:00 – Aloe Blacc
21:00 – Wyclef Jean

B stage:
16:00 – Jana Kirschner
cca 17:00 – Glenda López
cca 18:45 – The Boxettes
cca 19:20 – Martin Valihora a Vivian Sessoms
??:00 Tosca

LOFT!
23:00 – DJ Junior
00:00 – Vec
01:00 – Stereo MCs DJs
03:00 – DJ Junior

Viac informácií nájdete v evente BA City Beats.