Čínsky národný cirkus v Bratislave

Jedinečný, originálny, neopakovateľný Čínsky národný cirkus prichádza po desiatich rokoch opäť na Slovensko s novým predstavením Feng Shui – Životná harmónia.

blog

Predstavenie sa uskutoční 20. 3. 2013 o 19:00 v Bratislave v Aegon aréne NTC.

Najlepšia svetová akrobatická show Čínsky národný cirkus vyráža na veľké turné po Európe a po desiatich rokoch opäť zavíta na Slovensko, do bratislavskej Aegon arény NTC.

Tentokrát umelci vystúpia s novým programom „Feng Shui – Životná harmónia“ na šiestich predstaveniach v Českej republike a exkluzívne i na jednom predstavení na Slovensku v bratislavskej Aegon aréne NTC dňa 20. 3. 2013 o 19:00 hod.

V roku 2012 Čínsky národný cirkus so svojim predstavením „Hodvábna cesta“ zožal obrovský úspech u divákov i médií v Českej republike a dvakrát vypredal veľkú sálu pražského Kongresového centra.

Čínsky národný cirkus oslňuje divákov na celom svete svojim neuveriteľným akrobatickým umením. Je neporovnateľný s klasickými cirkusmi, v programe uvidíte najlepších akrobatov z Číny, ktorí predvedú bezkonkurenčnú a neopakovateľnú show, ktorej základ vychádza z tradície staršej ako 2 000 rokov.

Turné „Feng Shui – Životná harmónia“ sa skladá z viac než 120 predstavení v Nemecku, Rakúsku, Holandsku, Švajčiarsku, v Českej republike a po dlhej dobe aj na Slovensku.

Diváci zažijú jedinečnú show s žonglovaním, taniermi roztočenými nad hlavami umelcov, hadích mužov a ženy, zápasy a simulácie zvieracích pohybov v bojových tancoch a chvíľami nadobudnú pocit, že gravitačné zákony prestali fungovať. Jednotlivé čísla sú prepojené pútavým príbehom, sprevádzané slovom, skvelou hudbou napísanou špeciálne pre toto predstavenie, ide tak o celistvú pôsobivú show, ktorá divákov ani na chvíľu nenechá vydýchnuť.

Počas viac ako dvoch desaťročí, Čínsky národný cirkus sprostredkoval miliónom divákov fascinujúci zážitok. Napriek ich dlhému pôsobeniu na európskom trhu zábavy sú umelci z Čínskeho národného cirkusu stále žiadaní. Ich program sa každoročne mení a stal sa tradíciou medzi divákmi, ktorí majú tak možnosť každoročne prežívať nové príbehy a tajomstvá Ďalekého východu. Iba máloktoré umelecké teleso má tak významné postavenie v kultúrnom živote Európy tak dlhé obdobie.

Príďte a pripojte sa k úžasnej ceste na Ďaleký východ!

Online predpredaj vstupeniek na Ticket-art.sk