BJD 2012: Mario Biondi, Diana Reeves a Kool & The Gang

Mario Biondi, Diana Reeves a Kool & The Gang budú headlinermi 38. ročníka Bratislavských Jazzových Dní 2012. Predpredaj vstupeniek začne už tento piatok 20. júla.

blog

Bratislavská Incheba hala B už po druhýkrát privíta fanúšikov džezu na jesenných Bratislavských Jazzových Dňoch. V dňoch 26. až 28. októbra 2012 počas víkendu plného svetového džezu, skvelej hudby a špičkových hudobníkov vystúpi na džezákoch v piatok talianska megastar Mario Biondi, hviezdou sobotného večera bude americká džezová diva Diana Reeves, v nedeľu bratislavskú Inchebu roztancuje funková bomba Kool & The Gang.

Festival otvorí svojím koncertom v piatok slovenská formácia FAT breakFAST, víťaz minuloročnej súťaže Pódia mladých talentov dobrej hudby Nadácie SPP. Súťaž, ktorá sa stáva čoraz populárnejšou medzi hudobníkmi, sa uskutoční aj tento rok. Prihlášku je možné poslať do konca augusta, informácie a podmienky súťaže sú zverejnené na webovej stránke festivalu BJD.

Vstupenky na festival budú v predaji prostredníctvom sietí Ticketportal a Tipos Ticket od piatka 20. júla. Cena vstupeniek zostáva rovnaká ako na minuloročnom festivale. Organizátori pripravili pre fanúšikov aj limitovaný počet, 100 ks denných vstupeniek na voľné sedenie za skvelú cenu 20 Eur.

  • V predaji bude viacero druhov vstupeniek, jednodňových aj permanentiek na celý festival:
  • denná vstupenka / voľné sedenie – limitovaný počet 100 ks – 20 Eur
  • denná vstupenka / voľné sedenie – 25 Eur
  • denná vstupenka / sedenie na miesto – 35 Eur
  • permanentka / voľné sedenie – 60 Eur
  • permanentka / sedenie na miesto – 90 Eur

VIP permanentka – 180 Eur