Benefičný večer pre Malú scénu

September v Divadle Malá scéna STU sa nesie v znamení kampane „Kúp si svoje sedadlo“. Táto iniciatíva na podporu existencie tohto nezávislého divadla vrcholí benefičným Večerom pre Malú scénu 17. septembra.

blog

Divadlo Malá scéna STU sa obracia na svojich priaznivcov a všetkých priateľov divadla všeobecne, aby podporili jeho dramaturgiu a tvorivý kolektív, a svojím príspevkom umožnili ďalšiu jeho existenciu v tomto priestore.

Vystúpenia v rámci benefičného Večera pre Malú scénu prisľúbili vzácni hostia, ktorých umelecká dráha bola spätá s priestorom Malej scény: Milan Sládek, Božidara Turzonovová, Róbert Roth a Ladislav Chudík.

Večerom Vás bude sprevádzať Michal Jánoš a Malá scéna Band, vystúpia aj Juraj Bielik a Anton Korenči. Uvidíte predstavenie mimoriadne úspešnej inscenácie Aristofanovej Lysistraty. Po predstavení Vám zahrá Swing Society Orchestra.

Pozvané sú tiež rôzne známe osobnosti kultúrneho i verejného života. Návštevník bude mať okrem toho možnosť stať sa členom Klubu priateľov divadla a mať „svoje“ sedadlo na celú sezónu 2012/13…

Divadlo podporíte zakúpením abonentky na sezónu 2012/2013. Všetci priatelia divadla sa stretnú na benefičnom podujatí Večer pre Malú scénu 17.septembra 2012.

Prečítajte si viac o divadle a jeho iniciatíve: malascena.sk

V septembri sa v divadelnom klube Malej scény konajú rôzne literárne a hudobné podujatia s voľným vstupom.

Pozrite si kompletný program Divadla Malá scéna STU