3. slovensko-česká konferencia o fundraisingu - za málo peňazí málo muziky ?

Slovenské centrum fundraisingu v spolupráci s partnermi si vás dovoľuje pozvať na 3. slovensko-českú konferenciu o fundraisingu. Konferencia pod názvom

blog

Za málo peňazí málo muziky sa bude v tomto roku niesť v znamení investícií do fundraisingu a uskutoční sa 11. a 12. októbra 2012 v priestoroch riaditeľstva Slovenskej sporiteľne na Tomášikovej 48 v Bratislave.

3. slovensko-česká konferencia o fundraisingu predstavuje príležitosť na sieťovanie fundraiserov, donorov a ďalších záujemcov o tému získavania zdrojov a sprostredkúva im možnosť odborného vzdelávania. Prináša inšpiratívne podnety pre získavanie zdrojov od skúsených expertov z domova i zo zahraničia, posilnenie profesionálneho fundraisingu a rozvoj profesie fundraisera u nás.

Aj tento rok na konferencii vystúpia inšpiratívni zahraniční hostia ako Per Stenbeck zo Švédska, Rich Fox a Richard M. Pordes z USA, Pippa Carter z Veľkej Británie či Alexander Buchinger z Rakúska. Zo susednej Českej republiky prijali pozvanie Jan Kroupa a Jana Ledvinová z Českého centra fundraisingu, Petra Krystiánová a Jana Pacalová z Nadace VIA i ďalší. O slovenských skúsenostiach budú prednášať napríklad Martina Tvrdoňová z občianskeho združenia WellGiving, Lucia Štasselová z RTVS alebo Eduard Marček zo Slovenského centra fundraisingu.

Deň pre konferenciou, 10. októbra 2012, sa uskutočnia aj dve sprievodné podujatia, odborné vzdelávacie semináre.

Vzdelávací seminár pre začiatočníkov na tému Začíname s programom individuálneho darcovstva, ktorý povedie Richard M. Pordes a vzdelávací seminár pre pokročilých na tému Fundraising cez telefón, ktorý povedie Rich Fox.

Bližšie informácie o programe, prednášajúcich a partneroch konferencie nájdete v tomto linku.

Registrácia na konferenciu prebieha do 7. októbra 2012 alebo do naplnenia kapacity.

foto © Tomas Halasz / tomashalasz.com