koncert
party

Baudelaire Evil Flowers Party

Bukowski a Baudelaire sa nemohli nikdy stretnúť, a to je škoda. Nevadí - my to napravíme. Na letnej záhradnej Baudelaire Evil Flowers Party!

Táto akcia sa konala v minulosti

Počas troch dní bude Baudelaire na hosťovačke u Bukowského. Čakajú vás tri letné noci s perfektnou živou hudbou, chutné bagety bodlerky pripravované výnimočne v Bukowski bare na dvore, kvety, kvety, kvety a jedinečná živelná atmosféra známa z oboch našich podnikov - Bukowski baru aj Baudelaire Baru.

Vrchol programu príde hneď na začiatku - najväčší žúr nás čaká vo štvrtok, keď Guitarritos budú vyhrávať pecky od Gipsy Kings, či Buena Vista Social Club. V piatok oprášime cimbálovskú akciu ĽUBA a pripomenieme si atmosféru starých bratislavských viech - v letnom vydaní. Bodlerky sa budú podávať aj v sobotu, kedy budú hrať tradičné Bukowski pecky.

Po celý čas bude na dvore fungovať pop-up bar Baudelaire, ktorý do Bukowski prinesie nielen čertstvé a už veľmi obľúbené bagetky bodlerky, ale aj zopár drinkov, ktoré si v Bukowski bežne nedáte.

Pre prvých hostí čakajú aj poukážky na bodlerky.

Špeciálne na túto príležitosť premeníme bar na kvetinový raj, príďte to zažiť, nafotiť si a stante sa počas týchto troch špeciálnych večerov sami kvetmi zla!

Odporúčame

výstava

BA 60 – 69. Šesťdesiate v Bratislave

Život v Bratislave formovalo uvoľňovanie režimu umožňujúce reagovať aj na dianie za hranicami sovietskej sféry. Mesto sa postupne...Viac
13.12.2023 - 1.9.2024 / Apponyiho palác MMB
odporúčame!
divadlo

Nevesta

Št 30.5.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90
odporúčame!
film

Vysvetlenie na všetko

Stredoškolák Ábel sa snaží učiť na maturitu, no zároveň si uvedomuje, že je beznádejne zamilovaný do svojej najlepšej kamarátky...Viac
Kino Kultúrka Stupava / Kino Mier Senec
odporúčame!
letný festival

Slovenské alternatívne leto 2024

19.7.2024 - 21.7.2024 / Námestie gen.M.R.Štefánika, Brezno
odporúčame!