festival

Bratislava Tango Festival

Tango Argentino v súčasnosti už nie je  neznámy pojem ani na Slovensku.  Tancovať argentínske tango v Bratislave (alebo inom meste v rámci Slovenska) sa dá po celý rok v závislosti od možností a interesu tanečníkov. Avšak raz do roka je výnimočná možnosť stretnúť v Bratislave v jednej ronde na parkete celý svet.

 

odporúčame!
26.09.2024, Št - 29.09.2024, Ne

Bratislavského tango festivalu, ktorého štvrtý ročník sa koná na prelome mesiacov september a október  sa môže zúčastniť každý, kto absolvoval aspoň základný trojmesačný kurz argentínskeho tanga, výhodou však je tancovať dlhšie.

Bratislava si už zvykla (prostredníctvom festivalov, maratónov, festivalitov a spektra štúdií ponúkajúcich kurzy argentínskeho tanga), že netreba chodiť hneď do Buenos Aires, keď sa chceme dostať do rondy.

Na pozvanie O.Z. TangoVida (Bratislava) v spolupráci s Tango Natural (Belehrad), pritiahneme Argentínu prostredníctvom profesionálnych maestrov a mnohých tanguerov/tangueriek z celého sveta do nášho mesta.

BTF je výnimočná záležitosť, ktorá si vybudovala postupne svoju tradíciu, stabilné miesto a stala sa súčasťou jesenných atraktívnych projektov Bratislavy, na ktoré sa už niekoľko mesiacov vopred čaká. 

 


(Marta Kossakowska)

Odporúčame

výstava

Žofia Dubová & Kristýna Španihelová - Ilha

Aktuálna výstava Žofie Dubovej a Kristýny Španihelovej je výsledkom objavovania počas ich spoločného treku na ostrove Madeira...Viac
8.5.2024 - 8.6.2024 / Galéria Čin Čin
odporúčame!
iná akcia

TEDxBratislava: Ticho plné slov

So 25.5.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
letný festival

Slovenské alternatívne leto 2024

19.7.2024 - 21.7.2024 / Námestie gen.M.R.Štefánika, Brezno
odporúčame!
divadlo

Pressburger Fight Club

Po vyhlásení autonómie na jeseň 1938 vrcholí na Slovensku silná vlna antisemitských nálad. Židov nemá kto chrániť, musia sa...Viac
Ne 16.6.2024 / DPOH
odporúčame!