film

André Rieu - 2017 Maastricht concert

André Rieu oslavuje 30 rokov so svojim Johann Strauss Orchestra a vy môžete byť pri tom. Do kín mieri živý satelitný prenos koncertu k tomuto úžasnému jubileu.

Táto akcia sa konala v minulosti


Hudobník preslávený na celom svete ako kráľ valčíkov je rozhodne jedným z najpopulárnejších umelcov vôbec. Jeho výročný koncert a zároveň vrchol tohtoročnej hudobnej sezóny si budú môcť užiť diváci po celom svete práve vďaka prenosu do kín. 

Kulisou koncertu bude znovu prekrásne stredoveké námestie v Andrého rodnom meste Maastricht. Práve tam aj tento rok vystúpi šesdesiatčlenný Johann Strauss Orchestra, jeho vynikajúci tenori, sopranistky a špeciálni hostia. Koncert Andrého Rieu je prísľubom nezabudnuteľného hudobného zážitku plného humoru, zábavy a emócií pre divákov všetkých vekových skupín. Exkluzívne v kinách uvidia diváci naviac zákulisné rozhovory so samotným Andrém. 

Tohtoročný koncert je výnimočný práve preto, že vo svojom rodnom Maastrichte začal André presne pred tridsiatimi rokmi spolupracovať s Johann Strauss Orchestra. Hudobné teleso sa za tie roky rozrástlo z malej skupinky muzikantov poskladaných z Andrého stredoškolskej triedy na úctyhodne veľký zbor tých najlepších hudobníkov sveta. Dnes plnia štadióny a svojou hudbou šíria radosť po celom svete. Pridajte sa k nim už v júli aj vy.

André Rieu - 2017 Maastricht concert  (2017 Maastricht Concert André Rieu), Holandsko, 2017, 180 min.

Odporúčame

letný festival

Pop Messe 2024

25.7.2024 - 27.7.2024 / Areál Velodrom, výstaviště BVV, Brno
odporúčame!
koncert

Princess Diana Of Wales (UK) + Sunk Heaven (USA) + Lénok

Trojkoncert experimentálnych projektov z Londýna, New Yorku a Slovenska.Viac
St 15.5.2024 / T3 - kultúrny prostriedok
odporúčame!
film

Kolaps

Príbeh dystopického filmu sa odohráva v blízkej budúcnosti, ktorú si väčšina z nás nechce a nevie ani predstaviť. Renomovaná...Viac
Cinemax Bory Mall / Cinema City Eurovea / Cinema City Vivo / Cinema City Aupark / Kino Lumière / Kino Kultú...
odporúčame!
film

Ucho

Známy "trezorový" film Karla Kachyňu s Radom Brzobohatým a Jiřinou Bohdalovou. Je podobenstvom o strachu, ktorého obeťami nie sú...Viac
Ut 14.5.2024 / Kino Lumière
odporúčame!