koncert

Carnival Youth (LV) + Blanch

Ak by lotyšskí indie rockeri Carnival Youth zostavovali vlastný rebríček obľúbených krajín, Slovensko by sa v ňom určite umiestnilo veľmi vysoko. Už po piatykrát zavítajú hudobníci z Rigy do našich klubov. 

Táto akcia sa konala v minulosti


Carnival Youth sa tentokrát zastavia 20. septembra v bratislavskej Novej Cvernovke.  

Predstaviť prídu svoj tretí album Good Luck, nasiaknutý vplyvmi a spoluprácou s producentmi od Animal Collective, Deerhunter, Dirty Projectors, MGMT či The National.

Carnival Youth, zocelení vystúpeniami na Szigete aj Open'er festivale, bezpochyby patria medzi najpopulárnejšie a zároveň kritikmi najuznávanejšie hudobné zoskupenia z Pobaltia. Na slovenských koncertoch predstavia aj zaujímavých lokálnych hostí a predkapely.

V Bratislave vystúpia aj spomínaní Blanch, ktorí predstavujú už tradičné obohatenie domácej scény o nové ženské tváre zo strany vydavateľstva Slnko Records. Blanch vedie speváčka, skladateľka a gitaristka Bianca. Ich prvotina s názvom Delusion je zbierkou nekonvenčných balád a nápaditých indie-folkových zvukov. Potrebujete konkrétnejšiu nápovedu? Nech sa páči: Daughter alebo Katarína Máliková ako referencie by vám mohli pomôcť.

-------

Vstup: 10€


Odporúčame

vážna hudba

Play piano 4 piano: Eva Varhaníková a Ladislav Fančovič

Klavírny koncert v rámci hudobného festivalu Play piano 4 piano prinesie mimoriadne atraktívny program pre 4 ruky a dva klavíry v...Viac
St 15.5.2024 / Moyzesova sieň
odporúčame!
divadlo

Nová dráma/New Drama 2024: Divadlo Jozefa Gregora Tajovského - Sme krajina

V dramaturgii slovenských divadiel ojedinelý projekt zameraný na ekologické témy rekonštruuje udalosti, ktoré mali viesť k...Viac
St 15.5.2024 / Divadlo Jána Palárika v Trnave
odporúčame!
divadlo

Labutie jazero

7.5.2024 - 9.5.2024 / Slovenské národné divadlo - Balet
odporúčame!
iná akcia

Bratislavské mineralogické dni

So 19.10.2024 / Dom kultúry Ružinov
odporúčame!