koncert

Extip

Extip naštartuje v Randali svoju rock’n’rollovú show. Tento koncert bude výnimočný a spojený s legendami ako sú Sveťo Korbeľ, Tibor Čech a Hostia. Tým pádom "Pekný, škaredý deň" hrozí celý večer s absolútnou istotou.
odporúčame!
Táto akcia sa konala v minulosti

Extip

Kapela odštartovala svoju éru v roku 1981, a stala sa prvou koncertujúcou punkovou skupinou na Slovensku, vystupujúcou s vlastným repertoárom. Za socializmu bola okrem koncertov známa svojimi demo nahrávkami, ktoré sa distribuovali v rámci hudobného undergroundu. Extip má za sebou množstvo koncertov, spolu s takými menami ako Motörhead, The Exploited, Markky Ramone, UK Subs, Vibrators, Venom, Sweet, Cockney Rejects, Brigitte Handley, a mnohými inými.

Kapela známa najmä albumami Pekný, škaredý deň (1991) či „bestofkou“ Kraken (2001). Piesne ako Ryby, Krajina času, Heslá, Život je rokenrol alebo Kengura už počulo mnoho rock'n'rollových (d)uší každej vekovej kategórie a videlo na mnohých pódiach v Česku, Slovensku, Rakúsku, Taliansku, Nemecku, Anglicku či Ukrajine.

Po mnohých metamorfózach sa Extip ustálil na aktuálnom zložení – Miki Mikuška (basa,spev), Sveťo Korbeľ (gitara, spev), Vlado „Jerzy“ Jurča (gitara, vokály), Tomáš "Tuleň" Vojtek (bicie).

Vstupné: 10€

 

Odporúčame

film

To sa mi snáď len zdá

Nicolas Cage v úlohe nenápadného vysokoškolského profesora Paula. Ten sa zo dňa na deň začne objavovať v snoch miliónov ľudí po...Viac
Artkino Za zrkadlom / Cinema City Eurovea / Kino Lumière
odporúčame!
film

Raz to bude všetko tvoje

Bizarná dramédia o mladej žene, ktorej rodina sa po návrate domov začne rozpadávať kvôli ostrému sporu o dedičstvo medzi jej...Viac
Kino Film Europe / Cinema City Eurovea / Kino Lumière
odporúčame!
koncert

Beh pre pamäť národa

So 18.5.2024 / Cyklomost slobody, Devínska Nová Ves
odporúčame!
divadlo

Revízor

So 25.5.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90
odporúčame!