iná akcia
prednáška / diskusia

Gastrobiznis: Ako prežiť v čase krízy (webinár)

Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety.

Táto akcia sa konala v minulosti

Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away.

Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz?

Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz!
    
Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom.

Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.

Získať vstupenku za 6€ - 8€

FB event

Odporúčame

iná akcia

Jóga pri západe slnka na Devíne

Návštevníci a návštevníčky hradu Devín budú mať možnosť zrelaxovať svoje telo v pohybe, v príjemnom natiahnutí. Uvoľnia svoju...Viac
7.8.2024 - 4.9.2024 / Hrad Devín MMB - Národná kultúrna pamiatka
odporúčame!
vážna hudba

Quasars Ensemble

Koncert sa uskutoční v rámci 59. ročníka BHS - Bratislavských hudobných slávností.Viac
So 21.9.2024 / Slovenská filharmónia
od vás odporúčame!
film

Máme prachy!

Je pravdepodobnejšie, že Vás zasiahne meteorit ako to, že vyhráte v lotérii. Ale pre pár šťastlivcov sa splnený sen rýchlo zmení...Viac
St 28.8.2024 / DOT. Contemporary - Jurkovičova tepláreň
odporúčame!
festival

Víno pod hviezdami 2024

3. ročník festivalu Víno pod hviezdami konajúci sa v romantickom prostredí pezinských vinohradov Pod starou horou. Príďte...Viac
2.8.2024 - 3.8.2024 / Vinohrady Pezinok
odporúčame!