Uprising je najpopulárnejší slovenský festival

Festival Uprising sa stal behom svojej 5 ročnej histórie druhým najväčším festivalom na Slovensku a najrýchlejšie rastúcim slovenským festivalom.

blog

Dnes mu však jednoznačne patrí prvé miesto medzi festivalmi v popularite na Facebooku. Ako jediný festival presiahol hranicu 30 000 fanušíkov a svojej popularite sa teší doma aj v zahraničí.

Atmosféru tohto festivalu zachytáva nové video Uprising reggae festival 2012 Official Aftermovie, ale najlepšie bude ju zažiť na vlastnej koži už 14.decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon na treťom ročníku Uprising Winter Edition.

Zimný Uprising sa bude niesť v duchu britskej soundsystémovej kultúry a headlinermi sú jej najpovolanejší predstavitelia. Britská ikona reggae a ragga-jungle General Levy a svetovo najvýraznejšia postava jungle hudby Congo Natty, ktorý si so sebou do Bratislavy prinesie aj pôvabné speváčky Nãnci & Phoebe.

Zo Škótska priletí aj chýrny soundsystém Mungo's Hi Fi a malá veľká žena indického pôvodu Soom T.

Slovenskú scénu budú reprezentovať Štúdio Konečná Soundsystem, Natty Youth Sound, Superior a Ghetto Youths Sound. Hrať sa bude na 2 stagoch.

Príďte zažiť tú jedinečnú atmosféru Uprisingu už 14.12. do Ateliéru Babylon v Bratislave. Lístky kúpite aj priamo cez citylife.sk alebo osobne v bratislavskom Batelieri (Továrenská 14).