SoiRée divadla La Komika každý utorok

SoiRée-a je názov YouTube talkshow z divadla La Komika, vysielanej na báze týždennej pravidelnosti, každý utorok o 20:00. Tohtotýždňové vydanie bude s hercom Mirom Nogom.
blog


Názov SoiRée-a je zložený z dvoch slov, a to z francúzskeho slova „soirée“, čo je medzinárodné používané slovo vo význame spoločenský večer, večierok, udalosť...a zo slova „Rea“, mena herečky divadla La Komika, ktorá túto talkshow spolu s výrobným tímom realizuje aj moderuje.

Toto (foneticky) soaré má za účel spríjemniť a zľahčiť momentálne neľahké a mierne depresívne obdobie v čase pandémie Cov-19, sprevádzaného obmedzeným pohybom ľudí. Má priniesť rozptýlenie, rozveselenie, uvoľnenie prostredníctvom množstva rozmanitých umeleckých hostí, s ktorými sa po jednom naša moderátorka bude rozprávať a približovať tak divákom ich osobné životy.

Výsledný efekt má byť príjemný a ľudský. Diváci by sa mali cítiť tak, ako by hosť zavítal k nim domov, a oni tak mali možnosť stráviť s ním príjemné okamihy v nepríjemnej dobe.

Kúpou solidárnej vstupenky cez Ticketportal.sk v cene 5€, 10€ alebo 20€ podporíte vysielanie talkshow SoiRéee-a.Suma je iba na vás, kúpiť môžete viacero vstupeniek.

Všetci účinkujúci vystupujú bez nároku na honorár. Z vybraného vstupného sa budú hradiť náklady na realizáciu talkshow.

YouTube kanál SoiRée-a

1. diel: Marián Mitáš 
2. diel: Zuzana Kanocz 
3. diel: Ľuboš Kostelný 
4. diel: Kristína Turjanová 

Námet a scenár: Rea Ryníková; Hostia sa pravidelne menia každý týždeň;

Tvorivý tím: riaditeľka divadla: Natália Vosátková; réžia: Karol Vosátko; produkcia: Lukáš Kunst; kamera a strih: Ján Levický a Dominik Kusý; foto: Dáša Šimeková; rekvizity: Ondrej Jánošík; umelecká maskérka: Kristy Wolf; Hudobná spolupráca: hudba: Lukáš Kunst; klávesy: Peter Kunzo; gitara: Engin Turker; basgitara: Tibor Farkaš; bicie: Mattia Muller;