SNG Bratislava opäť otvorená

Počas jarného obdobia SNG bude otvorená štyri dni v týždni. Pre vstup do galérie bude k dispozícii centrálny vchod na nádvorí na adrese Rázusovo nábrežie 2 a vchod s automatickými dverami z Riečnej ulice.
blog

štvrtok 12:00 - 20:00
piatok 10:00 - 18:00
sobota 10:00 - 18:00
nedeľa 10:00 - 18:00

Kníhkupectvo Ex Libris v SNG bude pre návštevníkov otvorené počas všetkých štyroch dní, takisto ako aj pop-up kaviareň SVÄG TO GO.

 

Okrem zrekonštruovaných priestorov galérie si môžete vychutnať aj dve úvodné výstavy Prológ. 12 farieb reality a Prečo (ume)nie? a dlhodobý projekt diel v architektúre Monumentálky.


Preskúmajte diela, na ktoré počas návštevy narazíte. Cez webstránku atlas.sng.sk sa pohodlne dozviete viac o vystavených dielach. Vyťukáte jednoduchý kód, ktorý nájdete pri každom diele do mriežky v aplikácii. Dozviete sa viac o príbehu diela a autorovi či autorke.

Diela si môžete uložiť do svojej kolekcie, ktorá sa nestratí ani po vypnutí prehliadača. Kolekciu si môžete poslať na e-mail a vrátiť sa k dielam doma aj s rozšírenými informáciami z online katalógu.

 

Priestory Esterházyho paláca, v ktorom sa nachádzajú Knižnica Kornela a Nade Földváriovcov, Podivuhodné dejiny umenia s profesorom Škrečkom a Antimúzeum J.K. ostávajú do odvolania zatvorené.