Radio Kiki ponúkne aj teplú tanečnú školu

Tanečný kurz pre LGBTI páry, koncerty queer kapiel a tanečné sety viacerých dídžejov a dídžejok prinesie do bratislavských klubov Batelier a Loft teplý hudobný festival Radio Kiki.

blog

Akcia určená najmä LGBTI komunite odštartuje už túto sobotu (14. 9.) o 18.00. Program otvorí lekcia salsy a čači pod vedením profesionálneho inštruktora. Do polnoci budú patriť pódiá predovšetkým živým vystúpeniam.

Na festivale uvedie úplne nový singel česká kapela Mušnula, známa nevšednými prerábkami Gombitovej pesničiek, ktorých cieľom je upozorniť na rodové stereotypy. Súčasťou programu bude aj koncert slovenskej kapely Panáčik a rakúskej formácie What´s Inside A Girl.

Od polnoci bude Radio Kiki pokračovať ako veľká party, hrať budú v oboch kluboch domáci dídžeji a prídu aj dídžeji z Česka a Veľkej Británie.

So svojim setom roztancuje návštevníkov české duo Disjockejové. Ide o spojenie dvoch výrazných osobností súčasnej českej hudobnej scény – za mixpultom sa budú striedať Petr Marek z kapely Midi Lidi a Johana Švarcová z kapely Kazety.

Súčasné trendy londýnskych klubov prinesie zasa Borja Peña. Tento Španiel už dlhé roky hrá najmä v Londýne, kde organizuje i viacero akcií zameraných na tanečnú hudbu.

Zvuk pražskej klubovej scény ponúkne aj dídžej Arabesq, ktorý sa zameriava najmä na deep house a skúsenosti s hraním zbieral aj na talianskej Sicílii a v Miláne. Za mixpult sa postavia aj rezidentní dídžeji a dídžejky populárnych bratislavských queer party Tepláreň a Homomat – Sani, Pixy a Jetluck.

Radio Kiki odštartuje týždeň LGBTI akcií, ktorý vyvrcholí 21. 9. 2013 Dúhovým PRIDE Bratislava.

Lístky na Radio Kiki sú v predpredaji za 7 €, na mieste bude cena lístka 9 €.

Ďalšie informácie a line up nájdete na Rádio Kiki