Aj tento rok budú Fusakle v tvojom meste.

Poludník prechádzajúci centrom hlavného mesta, umelecké sochy medzi sídliskovými panelákmi alebo ďalšie UFO, ktoré sa ukrýva na Slovensku. Ešte stále máme vo svojom okolí mnoho zaujímavých miest, čo nie sú všeobecne známe. Ale aj dobre známe miesta, ktoré vedia prekvapiť. Najmä vtedy, ak sa tam na jeden deň objaví 8 plechoviek, v ktorých sa budú ukrývať štýlové Fusakle.
blog

A to sa udeje 26.6. 2021 v šiestich mestách na Slovensku. Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Nitra, Trnava a Žilina sa stanú na jeden deň dejiskom podujatia Fusakle v meste.

Po úspešnom prvom ročníku sa Fusakle rozhodli túto atraktívnu akciu zopakovať a navýšiť aj odmenu pre úspešných hľadačov. Jesennú časť sme museli kvôli protikoronovým opatreniam zrušiť, ale tento rok to bude aspoň v príjemnom počasí. V každom meste bolo vybraných 8 lokácií, ktoré sú nejakým spôsobom špeciálne a v blízkosti každej budú môcť pozorní hľadači nájsť odmenu – konzervy s produktmi Fusakle!

Keď zazvoní budík, treba skočiť na rovné nohy!

Na stránke www.fusaklevmeste.sk sa v sobotu o 9:00 ráno objaví zoznam miest a indície, kde sa plechovky nachádzajú.

V okolí každej lokácie sa tento rok bude ukrývať až 8 konzerv. Spolu bude od východu na západ Slovenska ukrytých 288 párov ponožiek a 96 rúšok alebo multifunkčných šatiek.

Tieto mestá a miesta neboli vybraté náhodne. Každým mesiacom sú Fusakle svojim fanúšikom čoraz bližšie a mať svoj pár dizajnových ponožiek je čoraz jednoduchšie, no a v tento deň to pri troche snahy bude úplne zadarmo.

Ak aj náhodou niekto už plechovku našiel skôr, netreba si vyložiť nohy a vzdávať sa! V pondelok 28.6. sa bude žrebovať 20 šťastlivcov dobrodruhov, ktorí budú odmenení párom štýlových ponožiek.  Stačí sa odfotiť na mieste, fotku publikovať na svojom (verejnom) instagramovom účte a označiť ju hashtagom  #Fusaklevmeste.

 

Značka Fusakle

Fusakle oživujú výroby po celom Česko-Slovensku. Vracajú prácu a život tam, kde sa 

kedysi tvorilo dobré meno nášho textilného priemyslu. 

Fusakle nie sú len originálne ponožky. Sú radosť a spôsob ako ukázať svoju 

individualitu.  Fusakle. Česko-slovenský originál

Všetky informácie a pravidlá sú na stránke Fusakle v meste.