Kasteldox vydávajú debutové EP

V piatok 8.3.2013 vyšiel slovenskej kapele Kasteldox debutové EP. Obsahuje tri skladby, na ktorých kapela pracovala od uplynulého leta.

blog

Kapela Kasteldox nadobudla prvý rozmer v lete 2011. V horúcom petržalskom byte, do ktorého sa gitarista Lukáš a spevák Tony nasťahovali po príchode zo zahraničia práve za účelom založenia spoločného projektu.

Tonyho kulinárske skúsenosti z predaja pizze v prívese po spojených štátoch a Lukášove barmanské skills z londýnskych podnikov dokreslila Romanova energická hra na bicie a cereálne tyčinky.

Táto kombinácia vyvrcholila vo februári 2013 v trojsklad­bovom EP. Kedže kapela funguje bez basgitaristu, hosťom na tejto nahrávke sa stal Janko Kmeť.

Na EP môžu fanúšikovia okrem singla Ivanov, ktorý trojica hudobníkov predstavila už v decembri, nájsť ďalšie dve skladby.

Produkčne sa na všetkých troch nahrávkach podieľal Erik „Losos“ Horák, známy z kapiel Zlokot a Noisecut.

„Na začiatku sme mali pripravených viac skladieb. Nakoniec sme sa však rozhodli len pre tieto tri, ktoré sú podľa nás najlepšie a konceptuálne do seba skvele zapadajú.“ (Tony – spevák kapely)

Debutové EP Kasteldox v podobe štvorstranového digipacku je možné zakúpiť na oficiálnom webe kapely Kasteldox a taktiež na všetkých koncertoch kapely.

  • Aktuálne marcové koncerty:
  • 15.3. Fotogaléria Trafačka v Nitre (výstava fotografií Petra Gálla)
  • 21.3. Nu Spirit Club (King Shaolin krst CD Road to machiavelli valley)

30.3. Klub 77 v Banskej Bystrici