Filharmónia štartuje sezónu neskôr, BHS bude od novembra

Kvôli predsedníctvu Slovenska sa začiatok koncertnej sezóny v Slovenskej filharmónii aj festival Bratislavských hudobných slávností posúva na neskorší čas. Prvé koncerty v Redute v novej sezóne budú tento rok 21. a 22.októbra. BHS začínajú 18. novembra 2016.

blog

Pre všetkých záujemcov však už 22. augusta začína výmena a predaj abonentiek na nadchádzajúcu 68. koncertnú sezónu.

Pokladnica Slovenskej filharmónie je dočasne presťahovaná v historickej budove SND, Gorkého ulica.
Otváracie hodiny -  Po: 9-14.00, Ut – Pia: 13.00 – 19.00
rezervácie 02/20475233, e mail: vstupenky@filharmonia.sk

Od 19. septembra do 7. októbra 2016 bude nasledovať voľný predaj abonentiek.

V pondelok 26. septembra začína predaj vstupeniek na vybrané koncerty v októbri a novembri a 10. októbra predaj vstupeniek na jednotlivé koncerty v sezóne 2016/2017 a voľný výber koncertov.

Vstupenky na Bratislavské hudobné slávnosti sú už v predaji online, na pokladni sa začnú predávať od 22. augusta 2016. Pozrite si kompletný program BHS 2016.

V októbri tohto roku Slovenská filharmónia otvorí svoju 68. koncertnú sezónu, ktorá opäť ponúka  návštevníkom široké spektrum hudobných podujatí do júna nasledujúceho roka. 

Na výber sú symfonické a vokálno-inštrumentálne koncerty v Koncertnej sieni SF, koncerty pre deti, teenagerov, medzižánrové večery, komorné koncerty – recitály popredných interpretov a vystúpenia komorných zoskupení, koncerty súborov interpretujúcich hudbu na dobových nástrojoch, hudobno-literárne večery. Vo vybrané nedeľné popoludnia vás srdečne pozývame na organové koncerty, či koncerty legendárneho Slovenského komorného orchestra.

Po boku našich telies – orchestra Slovenská filharmónia a Slovenského filharmonického zboru sa aj v tejto sezóne vystrieda množstvo popredných domácich a zahraničných dirigentov a sólistov. V ponuke nechýbajú sviatočné koncerty – Vianočné, Silvestrovský, Novoročný a samozrejme populárnejšie tematicky ladené  koncerty  -  napríklad mimoriadne obľúbené a žiadané koncerty filmovej hudby.