Festival Uprising 2014 štartuje už budúci týždeň! Poznáme program

7. ročník Uprising Reggae Festivalu otvára svoje brány už budúci týždeň, vo štvrtok 21. augusta. Bratislavské Zlaté piesky sa po roku opäť premenia na oázu pohody, dobrej nálady a tej najpozitívnej­šej hudby.

blog

Do Bratislavy sa 21., 22. a 23. augusta schádzajú hviezdy z celého sveta. Medzi headlinermi nájdete tento rok mená ako Shaggy, Jimmy Cliff, Dub FX, The Skatalites, KRS-One, Aphrodite, Collie Buddz alebo Chronixx. Tešiť sa však môžete aj na množstvo sprievodných aktivít ako zápasy v bahne, tanečné workshopy a exhibície, kino, divadlo, stolný futbal, preteky vodných bicyklov, streetart a graffiti, slackline, yoga, a aj pivnú cestu.

Svoj čas na Uprisingu si treba starostlivo naplánovať, aby ste postíhali aspoň zlomok nabitého programu. Čakajú na vás 4 veľké stejdže, 1 cinema zóna a množstvo interpretov.

Pozrite si kompletný časový harmonogram festivalu

Pokiaľ ešte nemáte vstupenku, kúpiť si ju môžete online aj tu cez Citylife.sk. VIP lístky sú už vypredané a posledných pár kusov zoženiete na bráne v deň konania festivalu.

Na atmosféru festivalu vás správne naladí nový dokument z minuloročného Uprisingu, ktorý zachytáva tie naj momenty tohto podujatia: