30. augusta otvára Stará Tržnica multifunkčný priestor TUTO

Posledný trh v Starej tržnici bude ukončený vo veľkom štýle, otváraním multifunkčného centra TUTO! V TUTO už od 30. augusta nájdete nefajčiarsku kaviareň, detskú zónu a množstvo prednášok a tvorivých dielní.

blog

Nové multifunkčné centrum TUTO sa bude nachádzať na Námestí SNP na prízemí budovy Starej tržnice. TUTO bude fungovať ako kreatívna, nefajčiarska kaviareň s detskou zónou plnou hračiek, ktorú ocenia najmä rodiny s deťmi. Večer sa zmení na príjemný bar a ponuku centra doplní aj bohatý program s množstvom výstav, prednášok a tvorivých dielní pre rôzne vekové kategórie, od malých detí, cez študentov až po seniorov.

Počas otvárania 30. augusta sa v TUTO môžete tešiť na pestrý program, ktorý pre deti pripravia Vnímavé hračky s materskou škôlkou Stromček. Knihomoli si prídu na svoje vďaka 82 bøok&design shõp a cyklistov zase poteší Slowatch.

V hlavnej sále tržnice bude zatiaľ prebiehať posledný letný trh, ktorý opäť doplní Burza kníh a platní Družstva Draksavracia.sk. Iniciatíva Na Streche uzavrie letnú sériu workshopov poznávacou tvorivou dielňou určenou najmä deťom, ktoré sa dozvedia, odkiaľ za nami cestujú potraviny a ako za ne platíme. Workshop bude prebiehať od 10:00 – 12:00.

Na trhu opäť privítame aj nových trhovníkov, BAOBAB – výrobky z ovocia z Baobabu a tradičné medovníčky Medex, hladné krky zasýti gastro predajca Poľná kuchyňa, ktorý vám ponúkne fish&chips, hovädzí sendvič aj palacinky na rôzne spôsoby.

Ďalší Trh – Piac – Markt v Starej tržnici sa uskutoční 27. septembra, no našich trhovníkov stretnete aj 13. 9. na Dobrom trhu na Panenskej.