trh / gastro

Degustorium

Združenie Slow Food Pressburg sa v spolupráci s partnermi aj v tomto roku rozhodlo zorganizovať podujatie venované interaktívnemu vzdelávaniu v oblasti potravín Degustorium, prostredníctvom ktorého návštevníkom predstaví výnimočné produkty, tradičné remeslá, ako aj ľudí, ktorí za nimi stoja.
Táto akcia sa konala v minulosti

Tím Degustorium pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budú chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.

Pozrite si kompletný program a časový harmonogram

Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:

- Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní

- Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko

- Vzdelávanie o potravinách

- Mestské farmy

- Aliancia šéfkuchárov & Slow Food

- Slow Wine

- Komunity Slow Food - Naše Trhy - Earth Markets

- Archa Chutí & Prezídiá Slow Food

- slow Trh - trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti

Viac informácií o aktivitách nájdete na www.degustorium.sk